Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Staré časy v Nikdo není dokonalý

7. 09. 2010 | Televizní tipy
Sonda do hlubin neznalosti českého národa se tentokrát odehraje v přítomnosti opravdu výjimečných hostů. Do křesel hostů moderátora Jiřího Krampola zasednou velké dámy českého hereckého nebe – Jiřina Jirásková a Iva Janžurová. Závan nové herecké generace s sebou přinese třetí host Martin Písařík. Uvidíte už v úterý 7. září ve 20.00 na Primě.

V dalším díle Nikdo není dokonalý Speciál budou proti sobě soutěžit Jiřinou Jiráskovou oblíbené Malenice nad Volyňkou proti Žirovnici u Pelhřimova Ivy Janžurové. Jak se dvě první dámy českého divadla k sobě chovají a chovaly v minulosti? Byla mezi nimi někdy i rivalita?

Společně s Jiřím Krampolem zavzpomínají obě herečky na své herecké i životní partnery, stejně jako na nezapomenutelné osobnosti české nikdo-neni-dokonaly-specialfilmové a divadelní scény. Jakou měl Vladimír Menšík teorii na vznik žacího stroje? A proč přijali Ivu Janžurovou na herectví?

Herecká esa si zažila i nejeden trapas na divadelních prknech. „Nejhorší bylo slyšet paní v první řadě, jak se dívá vpravo i vlevo a pak si povzdechne: ‚Tak. A jak teď ven?‘,“ vzpomíná paní Jirásková. Hrála tato proslulá herečka opravdu někdy i s Brucem Willisem?

Nejznámější spoluprací Ivy Janžurové a Jiřiny Jiráskové byla komedie Světáci. „Jakákoliv blbost, která nás napadla, v tom filmu zůstala,“ přiznává paní Jiřina. Které legendární scény byly vlastně zcela improvizované? Jak se vypořádala tehdy mladičká a nezkušená Iva Janžurová s rolí po boku hereckých es?

Jiří Krampol zavzpomíná mimo jiné na precizního herce, který byl pověstný tím, že se bezkonkurenčně nejdéle a nejpečlivěji líčil. O koho se jednalo?
V pořadu se však kromě vzpomínání na slavné herecké osobnosti bude i zpívat. Jako host totiž dorazí příslušník mladší herecké generace Martin Písařík a přivede s sebou i svou kapelu.

Sledujte další díl pořadu o nedokonalosti českých znalostí již v úterý 7. září ve 20.00 na Primě!

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles