8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Superchlapi 15.5. 2016

15. 05. 2016 | Televizní tipy
V minulém dílu vypadl první účastník – Jiří Šeda, takže už zbývá jen sedm statečných. Uvidíme, jak se někteří aktéři budou trápit v jednotlivých disciplínách. Seznámíme se s další trenérkou, Lucií Běhounkovou. A hlavně nás čeká první závod, kde chlapi poměří své síly.

V tomto dílu se překvapivě dozvíte, jaký je sex s mimozemšťany. Kdo bude tentokrát simulovat a kdo bude mít opravdové zdravotní problémy? A jak dopadne první měření sil – kdo doplave poslední, kdo neumí přehazovat na kole a co teprve běh? S tím, jak náročnost tréninku stoupá a blíží se opravdový závod, začnou se v tomto různorodém týmu vířit i emoce. Kdo se s kým pohádá? Je výhodou být vítězem? A také se pořádně podíváme na jídelníček superchlapů.

Lucie Běhounková – osobní trenérka


Superchlapi 15.5. 2016Lucie Běhounková působí jako osobní trenérka, která je přivolána pro zvláštní případy, kdy Superchlapi potřebují pomoct v konkrétní fázi tréninku. Dále s ní konzultují životosprávu a ona bdí také nad jejich jídelníčky. Řídí se mottem: „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.“ Sport je pro ni vším. Sama sportuje každý den, pravidelně se účastní nejrůznějších závodů, zejména běhá maratony.

Lucie působí také jako instruktor: H. E. A. T. programu, TRX, fitness, BOSU, kruhového tréninku, kondičního tréninku a balančního cvičení. Při své praxi se neustále vzdělává a absolvuje řadu kurzů, např. relaxační a rehabilitační cvičení zaměřené na bolesti páteře, sportovní a rekondiční masáže, výživový poradce, funkční trénink, kompenzace při běhání a řadu dalších.

Sledujte příběhy chlapíků, kteří se rozhodli změnit svůj život a něco si dokázat – v rekordně krátkém čase se připravit na náročný triatlonový závod. Každý z nich má jiný příběh, motivaci i zázemí. Přesto jsou jeden tým. Těšte se nejen na sportovní výkony, ale hlavně na příběhy ze života! Na další kemp kromě superchlapů dorazí i jejich lásky, které jsou pro ně tou největší motivací.

Superchlapy totiž čeká první závod, ale také první bolestivé pády, zranění a těžké chvilky. V prvním závodě se ukáže, kdo trénoval poctivě a kdo to „ošulil“. Největší problém ale bude mít ten, jehož životní láskou jsou knedlíky a buchty. A dojde i k nečekanému spojení s mimozemskou civilizací. Jediný seriál, ve kterém hrají opravdoví chlapi!

Sledujte novou show Superchlapi v neděli 15.5. 2016 od 21.30 na Primě a po hokejové pauze se těšte na další pokračování 29.5. 2016 ve 21.55!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !