8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Točí se nová komedie Líbáš jako ďábel

13. 09. 2011 | Novinky
Novou českou komedii režisérky Marie Poledňákové Líbáš jako ďábel, jejímž hlavním partnerem je televize Nova, začala natáčet v neděli 28. srpna 2011 společnost Falcon. Volné pokračování úspěšného filmu Líbáš jako bůh se zrodí dílem v České republice a dílem v Maroku.

Slavnostní premiéra Líbáš jako ďábel se uskuteční v květnu 2012.


Televize Nova je hlavním partnerem nové české komedie Líbáš jako ďábel, kterou v neděli 28. srpna 2011 začala natáčet společnost Falcon, a. s. Režisérkou volného pokračování filmu Líbáš jako bůh je opět královna české komedie, scenáristka a režisérka Marie Poledňáková.

Líbáš jako ďábel se bude natáčet v České republice a v Maroku, slavnostní premiéra se uskuteční v květnu 2012.

Notoricky známé kvarteto hlavních hrdinů, které opět ztvární Kamila Magálová (Helena), Jiří Bartoška (Karel), Eva Holubová (Bohunka) a Oldřich Kaiser (František), posílá autorka do nových životních situací. „I když jsem nepomýšlela na pokračování, občas jsem si  položila otázku, jak tyhle vztahy mohou dopadnout. A stejnou mi kladli i diváci,“ říká Marie Poledňáková. „Přiznávám, že i já sama jsem byla zvědavá… A tak jsem se rozhodla dát svým hrdinům šanci.“

Nový příběh Líbáš jako ďábel začíná, když jsou staré manželské svazky definitivní minulostí a Helena s Františkem se pokoušejí začít nový, společný život. Ovšem jak už to tak bývá, pouta s bývalým životem nelze zpřetrhat jen tak snadno. Stále je to vaše rodina, vaše okolí a vaši bývalí partneři do společného života nutně stále patří. Helenin bývalý manžel, úspěšný spisovatel Karel, se sice konečně odstěhoval ze společné domácnosti, může žít naplno svůj život svůdníka, ale začíná zjišťovat, že mu cosi chybí. Na Františkovu exmanželku Bohunku, energickou dámu zvyklou vše řídit, pak situace dopadá ještě tíživěji. Oba hledají cesty, jak Františka a Helenu znovu získat pro sebe.

Nový projekt Líbáš jako ďábel volně navazuje na film roku 2009 Líbáš jako bůh, který vidělo v kinech 907 000 diváků a byl oceněn Českým lvem 2009 pro divácky nejúspěšnější český film roku. Situační komedie, přímo nabitá nečekanými zvraty, se v ději soustředí na výrazné charaktery čtyř postav zralého věku.

Kameramanem Líbáš jako ďábel je pětinásobný držitel Českého lva Vladimír Smutný, architektem Martin Vačkář. Kostýmy vytvořila známá česká módní návrhářka Taťána Kovaříková a hudbu složí Petr Malásek. Vedle hvězdné herecké čtveřice uvidíme ve filmu i Nelu Boudovou, Jiřího Langmajera, Romana Vojtka, Marthu Issovou, Terezu Kostkovou, Milana Šteindlera, Petra Nárožného a další.



Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
se těším. Film Líbáš jako bůh se mi moc líbi a věřím že i volné pokračování bude skvělé. Stejně jako tomu bylo u "Polepšovny" a "Velryby". Malá poznámka: Eliška Balzerová ve filmu Líbáš jako bůh nehrála, to jste si spletla se Ženami v pokušení. Tam opravdu excelovala.
Obrázek uživatelky
profil
doufejme, ze bude film stejne vydareny jako jednicka! jen skoda ze Eliska Balzerova uz tam nebude, ta byla jedinecna a je hlavni hvezdou filmu
Obrázek uživatelky
profil
Už se těším...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles