Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Třetí řada magazínu o bylinkách a zdravém životním stylu Herbář III

8. 09. 2015 | Televizní tipy
Třetí řada pořadu Herbář III představí dalších celkem 40 bylin, přinese recepty na více než 90 jídel, mastí, šťáv i čajových směsí.

Obě protagonistky pořadu Herbář III budou opět bavit a inspirovat stylem i módou, tak jako to činily v minulých řadách. Letos ale přidají silné téma, které sice v Herbáři bylo od počátku, ale nebylo jasně artikulováno: trvale udržitelný rozvoj. Byliny, zdraví, inspirace a tradice tak doplní o pohled do budoucna. „Zachování podmínek pro život na Zemi je největší výzvou, které dnes lidstvo čelí. Stále žádanější zdravé potraviny pěstované s ohledem na přírodu a technologická revoluce v energetice nás inspirovaly, abychom nové díly Herbáře lemovaly právě tématem trvale udržitelného rozvoje,“ prozrazují směřování nových dílů protagonistky Kateřina Winterová a Linda Rybová.

Třetí řada magazínu o bylinkách a zdravém životním stylu Herbář IIIPořad Herbář získal ocenění Stříbrný hrozen na festivale Znojemský hrozen a v anketě TýTý ho diváci zvolili druhým nejpopulárnějším televizním pořadem v českém éteru. A bylinková show Lindy Rybové a Kateřiny Winterové chce i nadále razit hodnoty našich předků.

Z oblíbeného statku se průvodkyně pořadem Herbář III vydají za průkopníky bio pěstování nejen v ČR, okouknou české pěstitele bylin, propagátory původních luk, rakytníku nebo technického konopí, biochovatele či předního světového výrobce biokosmetiky.

„Kuchařských show je v českém éteru dost. My ale nejsme profesionální kuchařky a diváci si již zvykli, že my děláme srandu a ty bylinkový šťávy. Recepty máme opět skvělé a určitě dělají naši show ještě stravitelnější. Ale nám jde především o to, abychom vzbudily zájem o byliny, přírodu, ekologii, zdravou kuchyni a trochu snad i kultivovaly domácnosti podle tradic, které jsme objevily ve starých knihách a časopisech, odkud naše recepty pocházejí,“ říká o třetí sérii Kateřina Winterová a Linda Rybová ji doplňuje: „Neteře mi říkají, že se na nás dívají proto, co máme na sobě a co nám v pořadu při vaření hraje za hudbu. Je to taková ta ženská věc. Na tom jsme si daly opět záležet. A já slibuji, že budu méně mluvit s plnou pusou.“

Třetí řada oblíbeného magazínu o bylinkách a zdravém životním stylu s Lindou Rybovou a Kateřinou Winterovou Herbář III se vysílá od neděle 6. září na obrazovkách ČT1.

Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Třetí řada magazínu o bylinkách a zdravém životním stylu Herbář III:

Třetí řada magazínu o bylinkách a zdravém životním stylu Herbář III
Třetí řada magazínu o bylinkách a zdravém životním stylu Herbář III
Třetí řada magazínu o bylinkách a zdravém životním stylu Herbář III
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !