Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ultrazvuková liposukce – Vaser Lipo 2.0 - novinka na klinice ESThÉ

27. 08. 2012 | Péče o tělo
Liposukce bezesporu patří mezi nejžádanější operační výkony užívané v estetické chirurgii. Patří k výkonům nenáročným s velmi dobrým pooperačním výsledkem. Na základě našich mnohaletých zkušeností, protože na klinice ESThÉ používáme všechny druhy liposukcí, můžeme jednoznačně potvrdit, že každá liposukční technika má své přednosti, ale také v určitých případech, i některé nedostatky.

Od liposukce (což znamená odsátí tukových buněk) je nutno rozlišit lipolýzu (rozrušení tukových buněk). Jedná se o naprosto rozdílné metody, které nelze srovnávat. Výsledný efekt po provedení výkonu je samozřejmě výrazně vyšší u opravdové ultrazvukové liposukce. Pod označení liposukce zásadně nelze zařadit tzv. neinvazivní ultrazvukovou liposukci, kavitační liposukci, či ultrazvukovou liposukci 3. generace.

Ultrazvuková liposukce – Vaser Lipo 2.0 - novinka na klinice ESThÉTyto neinvazivní techniky představují pouhou lipolýzu a na veřejnosti jsou mylně označovány jako ultrazvuková liposukce. Pravá liposukce znamená odstranění tukových buněk z těla, naproti tomu lipolýza znamená rozrušení tuku v tukových buňkách, které však v těle zůstanou a do nichž se časem tuk vrátí.

Na základě dlouhodobých zkušeností s ultrazvukovou liposukcí na klinice ESThÉ a pro velký zájem klientů o tento estetický výkon se klinika rozhodla investovat do nové technologie pro trvalé odstranění tuku. Tato technologie je jediná v ČR. Vaser Lipo je nejlepší technikou v současné době k dispozici. Vaser systém poskytuje možnost tvarování těla rychle a bezpečně.

Výhody Vaser Lipo:


- Liposukce asistovaná ultrazvukem je považována za nejbezpečnější a nejšetrnější metodou liposukce, ultrazvuk (oproti mechanickým liposukcím) ulehčuje fyzickou práci chirurga, tudíž lepší soustředěnost a kvalita práce.
- může být provedena v lokální i celkové anestezii
- selektivní zacílení nežádoucího tuku při zachování důležitých tkání
- přesnější, jemnější kontura po liposukci díky emulsifikaci tuku. Tuk je roztříštěn na emulzi (konzistence milkshakeu) a tudíž se po odsátí netvoří “ďolíky“. V této konzistenci se také lépe vstřikuje do partií žádající výplně, modelace je jemnějsí, redukce ztráty krve při operaci, která u běžné liposukce vede k otokům, modřinám a bolestem. Většina pacientů se obejde bez analgetik a je schopna se vrátit do práce během několika dnů

- minimální porušení kolaterálních tkání, (tkání, které nejsou cílené k zásahu), oběhového systému (žíly) a nervového systému
- Používá se k odstranění nežádoucího tuku u lokalit, pro které lze ultrazvukovou liposukci použít jsou podbradek, paže, trup,
- břicho, hýždě, boky, stehna, kolena, lýtka, kotníky. Má velmi dobrý pooperační efekt i při lehkém stupni volnější kůže.
- tuk je také odstraněný více rovnoměrně v emulgovaném či zkapalněném stavu  
- možnost odběru vlastního tuku a jeho použití do jiných partií (metoda odsátí je šetrnější, tuk není poškozen a může být znovu použit). Tukové výplně jsou přirozenější a trvalejší než jiné typy výplní, jsou velmi dobře snášeny, alergické reakce se téměř nevyskytují. Zatím jsou tyto výplně velmi drahé, ale díky metodě Vaser lipo, by se tato technika měla výrazně zlevnit a zpřístupnit.
- při aplikaci tuku je emulgovaných tukových buněk minimum poškozeno. Zbytek tuku zůstává životaschopný /75-80 %/

Při pravé ultrazvukové liposukci se jedná o operační techniku odstraňující nadbytečnou tukovou tkáň z podkožních zásob. Rozrušená tkáňUltrazvuková liposukce – Vaser Lipo 2.0 - novinka na klinice ESThÉ se při ní odsává pomocí kanyly malého průměru, která je napojená na přístroj vyvíjející podtlak. Velkou výhodou tohoto zákroku je pak trvalý efekt jednorázové procedury, protože v dospělosti je počet tukových buněk stabilní, buňky se nemnoží, jen se mění jejich velikost. Proto redukce jejich počtu způsobí v dané lokalitě trvalý efekt.

Typické lokality, pro které lze ultrazvukovou liposukci použít jsou podbradek, paže, podpaží (při léčbě nadměrného pocení), trup, břicho, hýždě, boky, stehna, kolena, lýtka, kotníky. Má velmi dobrý pooperační efekt i při lehkém stupni volnější kůže. Přestože je doba zákroku závislá na velikosti upravované lokality a množství odsávaného tuku, obvykle se během této operace používá celková anestézie u větších lokalit, ale je možné jí provádět i v lokální anestezii.

Zdroj, foto: klinika ESThÉ


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !