Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 3. týden

13. 01. 2020 | Televizní tipy
Dokumenty podle vašeho gusta na Prima ZOOM. Krásné záběry, nadhled, poznání a světová zábava – to vše nabízí jedinečný dokumentární kanál Prima ZOOM.

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 3. týden:


13. 1. 22.00 – Nejhlubší tajemství vesmíru

Nová generace průzkumníků zachycuje první ohromující záběry mimozemských světů za hranicemi našeho vesmíru. Díky všemu, co zjišťujeme na základě těchto fascinujících snímků, se mění způsob, jakým nahlížíme na naše vlastní místo v kosmu. Ale tyto neuvěřitelné záběry odhalují mnohem víc než dechberoucí pohledy – zároveň vrhají světlo na původ života nejen na Zemi, ale možná i v celé sluneční soustavě. Ať už se díváme na podivný vybuchující měsíc obíhající kolem planety Saturn, asteroid na kolizním kurzu se Zemí nebo samotnou naši sousedku, rudou planetu Mars, vědci jsou dnes blíže než kdykoli předtím k odhalení v celovečerním snímku Nejhlubší tajemství vesmíru.

Unikátní dokumenty na Prima ZOOM pro 3. týden15. 1. 22.00 – Gordon Ramsay: Kokain (1. část)

Světoznámý britský šéfkuchař Gordon Ramsay, který získal celkem šestnáct michelinských hvězd, nám zcela netradičně odhalí celosvětový trh s kokainem v rámci bloku Drsný svět. Kokain je oblíbenou drogou vyšších vrstev a zdaleka nejvíce se ho spotřebuje ve Velké Británii. Nějakou zkušenost s kokainem přiznalo více než jeden a půl miliónu Britů. Během posledních dvaceti let se množství uživatelů dokonce zčtyřnásobilo. Dříve to byla droga slavných a bohatých, ale dnes je doslova všude. Šňupe se ve všech sociálních a věkových skupinách. Zvlášť rozšířená je mezi profesionálními kuchaři. Gordon Ramsay o tom dobře ví, protože v tomto byznysu sám podniká. Proto se vypravil do Jižní a Střední Ameriky, aby odhalil, odkud se kokain bere a jak se odtud dostane do Británie. Přímo v Anglii navíc zjišťuje, co brání kokainu, aby se dostal do ulic ve velkém.

16. 1. 20.00 – Druhá světová válka: Bitvy o Evropu (1. díl)

Napínavý osmidílný historický seriál nás zavede přímo do středu dění ikonických momentů v dějinách válečnictví: Dne D a vylodění Spojenců v Normandii, neblahé letecké operace u města Arnhem, německého protiútoku během bitvy v Ardenách nebo závodu k jednomu z posledních stojících mostů přes řeku Rhônu u Remagenu. Seriál zachycuje příběh velkolepého tažení slovy veteránů, kteří sloužili pod palbou přímo v prvních liniích, někteří z nich dokonce mnohokrát. Každá epizoda přibližuje drsnou realitu rychle ubíhajícího života a všudypřítomné smrti v klíčových bitvách, které postupně vedly k porážce nacistického Německa v západní Evropě. Podívejte se, jak cokoliv od počasí a terénu až po systém zásobování, komunikaci, stres, morálku nebo neočekávaný krok nepřítele může zvrátit výsledek celé bitvy.

16. 1. 23.00 – Arabské inferno (Když přijde déšť)

Vyprahlá a pustá krajina arabského poloostrova je nečekaně rušným dějištěm života v drsné poušti. Voda je tady vzácná a smrt způsobená extrémními teplotami naprosto běžná. Přesto se tady přírodě pořád dobře daří. Sledujte nejzajímavější a nejznámější zvířecí obyvatele pouště a odhalte, díky jakým jedinečným technikám přežití se dokázali přizpůsobit těžkým okolním podmínkám.

17. 1. 20.00 – Radioaktivní žraloci

Philippe Cousteau jr., vnuk legendárního oceánského přírodovědce a objevitele Jacquese Cousteaua, stojí v čele přírodovědné expedice na odlehlý atol Bikini v jižním Pacifiku. Místo, které bývalo na vrcholu studené války testovací střelnicí amerického nukleárního programu, se stalo domovem velké populace žraloků Perezových. Cousteau jr. se potápí ke korálovým útesům, značkuje žraloky, sleduje je satelitem a odhaluje, díky čemu se jim tady najednou tak dobře daří.

18. 1. 23.00 – Skrytá Británie z dronu (1. díl)

Ze vzduchu to vypadá často úplně jinak než ze země. Drony vybavené špičkovými kamerami nabízejí pohled z ptačí perspektivy na skryté krásy a tajemství Velké Británie. Prohlédneme si majestátní dům, opuštěný zábavní park, miliardářské vinné sklepy, okouzlující květinovou farmu v plném rozkvětu, přísně tajný podzemní bunkr z dob studené války, zrezivělé mořské pevnosti, ve kterých kdysi číhali piráti, největší jeskynní komplex na území Británie, ostře střežené místo na likvidaci nukleárního odpadu, a ještě mnohem více!


Unikátní dokumenty uvidíte každý den
od 20:00 – 24:00 hodin na Prima Zoom!

 
Zdroj, foto: Prima ZOOM

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice