8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Valera, krása a zdraví vašich vlasů

9. 09. 2013 | Krása
-Komerční sdělení-

ValeraValera je tradiční švýcarskou značkou vlasové techniky, která umí vytvořit dokonalý účes, vlasy chrání a má vždy něco navíc. Jestli něco Švýcaři skutečně umí, tak je to kvalita, preciznost a spolehlivost. S Valerou získáváte jistotu, že produkt, který kupujete, odpovídá kvalitě opravdu špičkového výrobce, kterou podporuje záruka 3 roky na vysoušeče vlasů.

Valera fény překvapí svou lehkostí, opravdu extra tichým chodem a patentní vychytávkou
Dosušit dlouhé husté vlasy nebývá vždy úplně snadné a vyžaduje to jistou námahu. Přehazujete při vysoušení vlasů fén z jedné ruky do druhé? U Valery se vám nic takového nestane. Fény jsou speciálně odlehčené, aby nenamáhaly vaše ruce. Pryč jsou chvíle, kdy jste utíkala s fénem k sousedce, schovávala se v koutě koupelny, aby hluk vysoušení ráno nevzbudil děti nebo manžela. Produkty vlasové techniky Valera mají až o 50% tichý chod, než běžné vysoušeče vlasů. V nabídce jsou také patentní a unikátní řešení, která použití  produktů Valera zjednoduší. Jedním takovým je patent Rotocord. Věc, se kterou se vám nepovede zamotat přívodní kabel a která zajistí vysoký komfort během vysoušení. Už žádné uzly a lámání přívodní šňůry vysoušeče!

Valera, krása a zdraví vašich vlasůProdukty vlasové techniky značky Valera umějí vlasy chránit
Vlasy barvené a vlasy po trvalé reagují zvláště citlivě na vysoké teploty. Vlasy se mohou přesušit, a tím ztrácejí lesk a barvu. Speciální technologie Colour Care, kterou Valera využívá, barvené vlasy chrání a nepoškozuje. Vysoušeče Valera s ionizací generují miliony čisticích, negativně nabitých ionů. Tato technologie perfektně hydratuje a regeneruje vaše vlasy. Má schopnost zvláčňovat, umožňuje bezproblémové česání a dokonalou údržbu. Zabrání nechtěnému statickému efektu, zvětší objem vlasů a dodá lesk. Valera nezapomíná ani na turmalín. To je minerál s unikátními elektrickými vlastnostmi. Vysoušeče Valera s touto technologií mají vnitřní plochu pokrytou turmalínovým minerálem. Tato plocha, pokud je vystavena vysoké teplotě, vytváří iony přirozeným způsobem. Tím napomáhá k odstranění statického efektu vlasů a vlasy rovnoměrně chrání.

Vysoušeč vlasů Swiss Nano 6200 Light Ionic Rotocord


Vysoušeč vlasů Swiss Nano 6200Tento mimořádně výkonný vysoušeč vlasů je extra lehký a jeho výborný výkon doplňuje několik speciálních funkcí. Jednou je ionizace, která vlasy pečlivě chrání. Systém rotocord zase zabraňuje nepříjemnému splétání šňůry. Profesionalitu vysoušeče zdůrazní efekt Touch me. Jedná se o dvě ultra tenké vrstvy koncovky fénu, která vždy zůstane studená i během vysoušení. Zajistí tak lepší styling a příjemné a bezpečné použit. Koncovka se nikdy nerozpálí. Můžete se jí dotknout a otáčet s ní v průběhu vysoušení. Komfort a bezpečnost, nejen to nabízejí fény Valera.

www.valeracz.cz


žehlička na vlasy Swiss´XŽehlička na vlasy Swiss´X  Brush and Shine


Vysoce výkonná žehlička, která zajistí profesionální úpravu vašeho účesu ve třech špičkových úrovních:
1. Vlasy napne a s důkladnou jemností je rychleji narovná
2. Kartáčové štětiny žehličky o vaše vlasy pečují a zajišťují jim lesk
3. Keramický povrch s tourmalínem zase umí zdravé a dokonalé žehlení. Pohyblivé destičky umožní rovnoměrný kontakt se všemi vlasy.


www.valeracz.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Valera, krása a zdraví vašich vlasů:

Valera, krása a zdraví vašich vlasů
Valera, krása a zdraví vašich vlasů
Valera, krása a zdraví vašich vlasů
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
celkem 11 kousků, hurá, neměla jsem ani jednu hromádku Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
NEMA CHYBUSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Taky dobrýSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
14
Obrázek uživatelky
profil
Bůh, kdo chce čůrat ve stoje, já, já řve Adam, a tak dostane čůrání ve stoje, a Evička je smutná a ptá se a co já?
Ty dostaneš mozek Evičko, mozekSmajlík......
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles