Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vítejte v Klubu trapáků

23. 11. 2013 | Knižní tipy
Název knihy: Vítejte v Klubu trapáků
Autor: Kowitt, N. H.
Překlad: Veronika Volhejnová
Nakladatelství: MOBA
Vázaná vazba
Formát: 115 x 185 mm
Počet stran: 216
Rok vydání: 2013
Cena: 218 Kč

Jmenuju se Danny Shine a spousta lidí si myslí, že jsem fakt divnej. Možná mají pravdu. Mám hrozně moc zájmů, jako třeba: čtení komiksů, kreslení komiksů, vyměňování komiksů, kupování komiksů.  

Ukázka z knihy Vítejte v Klubu trapáků:


Kluk Danny Shine rád kreslí. Má rád komiksy a všichni si myslí, že je divnej. Jenže tak to není. Jednou přišel do školy, zrovna byl mexický den, líbila se mu jedna holka a on omylem rozpoutal jídlovou bitvu (místo granátu byl brambor, místo děla mačkací láhev s hořčicí a tak). Poté ho nějaká holka napsala na holčičí záchody do seznamu Klubu trapáků. Navíc u jeho jména byla poznámka exot, na seznam se dostal i jeho nejlepší kamarád Jasper Koenig. Danny to chtěl přeškrtnout, ale bohužel je přitom nachytala učitelka.

Vítejte v Klubu trapáků

Vzala ho k zástupci ředitele, že kreslil na majetek školy a dostane týden po škole. Neměl radost. Aby si zlepšil náladu, šel s kamarádem do obchodu Říše komiksů. Další den ho vystrašilo zvonění po poslední hodině, protože věděl, že zůstává po škole. Mezi poškoláky potkal 3 kluky, kteří mu ubližovali. Náhodou si všiml nepovedené kresby na ruce jednoho z výtržníků. Aby se zachránil před výpraskem, nabídl mu, že mu udělá mnohem hezčí tetování. Udělal a uzavřel tak přátelství s největšími uličníky ze školy. Spolu šli znovu do Říše komiksů, kde se Danny bavil s majitelkou obchodu, se kterou se dobře znal.

Zbytek mezitím ukradl několik komiksových časopisů a s ním ukradli i originál prvního vydání komiksu Kryska. Danny chtěl unikát vrátil, ale zbytek byl proti. Proto vymyslel plán, že jim komiks ukradne a nahradí ho kopií. S originálem se vrací do obchodu, kde má premiéru Krazy Karl (autor Krysky). Neúspěšně se pokusil nenápadně vrátit časopis na původní místo a tak za zloděje před všemi vypadal Danny. Tím skončilo přátelství mezi Dannym a majitelkou obchodu. Danny s Jasperem vymysleli plán a skuteční pachatelé se přiznali ke krádeži v přímém přenosu školního rozhlasu.

Tuto knihu Vítejte v Klubu trapáků koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství MOBA.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !