Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň

2. 03. 2015 | Televizní tipy
Školní rok končí pro septimány tragicky. Všichni měli zavražděnou třídní učitelku rádi. Opravdu? Premiéra nového televizního seriálu Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň o neobvyklém odhalování zločinu.

Školní rok končí pro septimány tragicky. Všichni měli zavražděnou třídní učitelku rádi. Opravdu? V den své smrti ještě rozdávala pětky u tabule. Jasně to dokazuje videozáznam pořízený jedním ze studentů.

Vraždy v kruhu - Láska je černý kůňProfesor Neumaier (O. Vízner) z Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň, otec zavražděné, je velkým stoupencem astrologie, díky které pomůže Holinovi rozkrýt povahu své dcery. Romantický výlet do Vídně umožní Sabině a Rosťovi navštívit strýce mrtvé učitelky. Ten jim svěří, že jeho neteř měla tajný vztah. Svědčí o tom i nalezená podkova s milostným vyznáním a prstýnek v zamknutém šuplíku. Kdo byl dárce a proč musel zůstat v tajnosti?

Zástupce ředitele přizná, že o svou kolegyni stál.
S jejím odmítnutím se údajně dávno smířil. Holina je v seriálu Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň přesvědčený, že zmizení septimána Jindry a peníze chybějící na účtu jeho otce mají s vraždou úzkou souvislost. Zatčení domovníka Zajíčka (J. Wohanka) vynese na povrch pravdu o anonymních dopisech. Zajíček ví, kdo byl v bytě jeho sousedky naposledy. Ví to i její mluvící papoušek.

V seriálu Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň hrají I. Trojan, R. Krajčo, H. Vagnerová, M. Němec, J. Štrébl, A. Petřeková, V. Vondráček, D. Suchařípa, O. Vízner, J. Wohanka a další.

Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň můžete sledovat 2. 3. 2015 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Zuzana Páchová, Dagmar Vyhnálková


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň:

Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň
Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň
Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň
Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň
Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň
Vraždy v kruhu - Láska je černý kůň
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !