Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výstaviště Lysá nad Labem Vás zvou na výstavy Elegance, Narcis a Jarní výstavní trhy

29. 03. 2010 | Trendy

Výstava Elegance nabídne návštěvníkům moderní trendy v oblékání, módní doplňky, péči o pleť a vlasy. Návštěvnice budou mít možnost se zúčastnit PROMĚN, využít služeb vizážistek, kadeřnic, kosmetiček a masérky. Zpestřením bude doprovodný program s módními přehlídkami.


Prodejní výstava Elegance - Moderní žena se bude konat od 15. do 18. dubna 2010. Patnáctý ročník výstavy Elegance, nabídne návštěvníkům jak moderní trendy v oblékání, péči o sebe sama, odpočinek a relaxaci.
Ženy se mohou zúčastnit proměn, své služby zde nabídnou kadeřnice, kosmetičky, vizážistky, masérky dále si zde  ženy můžou nechat prodloužit řasy a udělat modeláž nehtů.  Zpestřením bude doprovodný program s módními přehlídkami, semináře z oblasti kosmetiky, kadeřnictví a zdravé výživy.


vystavaZajímavá bude soutěž mladých módních tvůrců AVANTGARDA, která je pod záštitou módního návrháře Josefa Klíra, proběhne ve čtvrtek 15.4.
Výstava Narcis si mezi širokou veřejností získala obrovskou popularitu. Pro letošní expozici je zvoleno téma KRÁLOVSTVÍ CIBULOVIN. Na ploše 2000 metrů můžou návštěvníci obdivovat aranžmá řezaných tulipánů, narcisů a hyacint.


Návštěvníci si budou moci nakoupit vše, co pro svoji zahradu potřebují – osiva,  okrasné a ovocné dřeviny, zeleninovou i květinovou sadbu, balkónovky a další květiny, ale i zahradnické potřeby a další věci potřebné pro zahradu.


Výstavy Elegance, Narcis a Jarní výstavní trhy jsou otevřeny od čtvrtka 15. dubna do neděle 18. dubna, vždy od 9 do 17 hodin.

 

Zdroj: VLL.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !