Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krásné vlasy díky BIO Volume přípravkům na vlasy

29. 05. 2012 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Vlasy jsou dominantní součástí každé ženy. Není důležité, zda se jedná o vlasy krásně světle plavé nebo černé jako nejtemnější noc. Každá žena si přeje mít vlasy krásné, zdravé a plné života. Takové, aby se každý muž za vámi otočil a měl chuť si vlasy pohladit.
Péče o vlasy však není vůbec jednoduchá záležitost, v zimě naši krásnou hřívu schováváme před mrazem pod čepice a v létě jim zase škodí sluneční paprsky a chlorovaná popřípadě slaná mořská voda jim na půvabu taky jistě moc nepřidají.

BIO Volume šampon, kondicionér a kúraCo tedy s tím?


Naštěstí existují přípravky na vlasy, které problémy týkající se vlasů pomohou vyřešit. Mezi takové řadí například BIO Volume šampon s keratinem. Ten je k vlasům šetrný, jemný a přitom se jedná o vydatný prostředek každodenní hygieny pro všechny typy vlasů. Vaše vlasy po použití získají potřebný objem, jsou hebké, lesklé a krásné. Šampon působí na vlasy i zevnitř, zahladí vlasové šupinky, vlasy jsou vyživené a zregenerované. BIO Volume šampon je nejen šetrný k vlasům, ale také k přírodě. Už žádné roztřepené konečky a vlasy bez života.
Vaše vlasy rovněž velmi ocení, použijete-li kvalitní kondicionér. BIO Volume kondicionér s keratinem je pro Vás to pravé, je šetrný a už nikdy nebudete mít problém s rozčesáváním vlasů, ty budou vypadat nádherně.

Pro vlasy velmi zničené, zacuchané, s roztřepenými konečky a bez lesku se vyplatí si pořídit BIO Volume bezoplachovou kondicionační péči, která jím poskytne tak moc potřebnou regeneraci, výživu, lesk a ochranu. Jedná se o unikátní vlasový prostředek určený pro zpevnění vlasů.

Každá žena musí o své klenoty kvalitně pečovat, denně na ně působí velké množství škodlivin. Díky BIO Volume přípravků budou Vaše vlasy prostě nádherné. Pocítíte to nejen Vy sama na sobě, ale Vašich krásnějších vlasů si všimne i okolí.


Chcete-li vyhrát balíček s přípravky BIO Volume, zapojte se v týdnu od 28.5. do 3.6. 2012 do týdenní soutěže:



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
No, já nevím, myslím, že komu není z hůry dáno ....
Obrázek uživatelky
profil
Mně se celý život vlasy strašně mastí. Zatím jsem neobjevila nic, co by mi pomohlo. Snad šampón s keratinem. Uvidíme.
Obrázek uživatelky
profil
já už vyzkoušela čoko masku a jsem spokojená. mám polodlouhé vlasy a po koupání se do toho nikdy nemůžu dostat Smajlík.Vyzkouším i kondic., třeba by mi to urovnalo kadeřeSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles