Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ženy na cestách - Zlatý luxus v Emirátech

28. 01. 2012 | Televizní tipy
Do luxusem přetékajících Spojených arabských emirátů se vydají Zlatuše a Adéla v pořadu Ženy na cestách s velkým nadšením. Ani jedna si předem nedokáže představit, jak vypadá země proslulá svým ropným bohatstvím a jaká kultura je čeká. Sžijí se s naprosto odlišným světem, než je ten náš středoevropský?

Odvážné cestovatelky si nenechají ujít město Dubai, kde uvidí symboly bohatství na každém rohu. Navíc jsou místní obyvatelé zvyklí se velice předvádět skrze nejrůznější „nej“. Naše dámy tak uvidí nejvyšší mrakodrap na světě nebo si sjedou po největší skluzavce. Okouzlí je tento okázalý styl žití?

Ženy na cestách - Zlatý luxus v EmirátechZlatuše si nedokázala ani ve snu představit, jak vypadá ztělesněný luxus, a Adéla se zase těšila, že pozná pravé šejky. Obě jsou světem Arabských emirátů překvapeny a lapají po dechu. Zvláště když se dozvědí, že celá pompézní panoramata jsou dílem jen posledních několika desítek let. Jak asi vše vypadalo původně? A jsou opravdu všichni v zemi tak bohatí?

Jiný kraj, jiný mrav. Zatímco Zlatuše toto ctí a vezme si oblečení, které zahaluje maximum, Adéla má s místní kulturou oblékání zprvu potíž. Jak vnímají místní obyvatelé turistky, jež chodí nezahaleně? A jak bude vypadat klasické arabské koupaliště a reakce lidí na Adélčiny sporé plavky?

Přepychem nabitý díl cestovatelského seriálu Ženy na cestách uvidíte již v neděli 29. ledna od 18.00 hod. na Prima family!



Zdroj: Prima FTV

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
taky bych chtělaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
PROŽÍVÁM TO S DĚVČATY,DOSTALA JSEM Emiráty v šedesátinám.užila jsem si to a děvčatům to přeji.madla
Obrázek uživatelky
profil
to je neco
Obrázek uživatelky
profil
si holky opravdu užívají, Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
sleduji všechny díly,jen mě mrzí,že neříkají jméno hotelu,kde jsou ubytovány.Na Emiráty bych taky potřebovala sponzoraSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles