Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zlatokopky - a pak, že peníze nejsou všechno!

8. 05. 2010 | Vaše příběhy

Muži si často stěžují, že jsme právě my – ženy akorát na peníze! Když kolem nás projede frajer s novou Audinkou, která musela být očividně hříšně drahá, otočíme se, možná pohodíme hlavou a na tváři se nám objeví potměšilý výraz – který není třeba překládat – tak to bych si dala říct... Ovšem jaká úskalí obnáší být (jak nás s oblibou muži nazývají) Zlatokopkou?


Na první pohled je vše až příliš krásné na to, aby to byla pravda. Přepych, luxus, skvělá společnost, nejdražší restaurace, denně nové zážitky a hromady dárků. Pro někoho nepředstavitelné, pro někoho životní osud. Co když však ani koruna z peněz, jimiž naše domácnost disponuje, není naše? Co když jsme se opravdu staly Zlatokopkou? Společné lože sdílíme s postarším pánem, jehož vzhled nám příliš neimponuje. Zato jeho tučné konto je zajímavější a po pravdě – proto s ním tedy jsme. Samozřejmě ale z lásky – z lásky k penězům. Existují ženy, které to skutečně dokážou přiznat. Jaký je však život Zlatokopky vedle dobře finančně zajištěného muže? Pokud si myslíte, že vše je jako v pohádce, dosti se mýlíte...


Jsem trofej zavřená ve skleněné vitríně


sponzorŽe to zní jako příliš velká nadsázka? Ani omylem! Muž, který si může dovolit nejdražší alkohol, nejluxusnější auta a přepychové vily si může, ba doslova MUSÍ dovolit nějaký přívěšek na večeře s obchodními partnery, na společné noci po dni stráveném v kanceláři a na reprezentaci své osoby. Ale přívěšek to nemůže být jen tak ledajaký! Muži jej musí uznávat a ve skrytu duše závidět! Proto si vybírá mezi nejkrásnějšími ženami, které za svůj život potká. Nebojí se odmítnutí! Ví, že při své finanční situaci může flirtovat třeba s 18tkama (i když mu je už dááávno přes čtyřicet). A když se zlatá rybička chytí na diamantový prut, stává se automaticky majetkem Pana Milionáře. Žena, která do tohoto vztahu vstoupí z finančních důvodů a s vidinou dobře zajištěné budoucnosti, musí nést následky. Musí dbát o svůj vzhled a stát ve skleněné vitríně do té doby, než muže omrzí ...


Jsou to moje peníze!


Hádky Zlatokopek a Milionářů se točí věčně kolem majetku a financí (jak jinak). Ženy jsou si vědomy toho, že jediný finanční tok přichází pouze od jejich partnera, ale jelikož se dá na luxus velmi lehce zvyknout, chtějí si čas od času udělat nějakou radost. Ať už v podobě botiček za dvanáct tisíc nebo krásných šatů od Gucciho. Problém nastává ve chvíli, když jejich sponzor nesdílí stejné nadšení a vkus jako ony. To se pak strhne neskutečná hádka – ženy si (jak je známo) stojí za svým, ale muži (jak je známo) nedokážou ustoupit. Takže jak hádka končí? Klasickou frází: ,,Jsou to moje peníze!“ Ve skutečnosti má muž na mysli – dokud tě živím, budeš poslouchat a nosit to, co budu já chtít!


Únava z luxusu


Po nějaké době si Zlatokopka sama uvědomí, že jí neustálé výlety za kulturou, obchodní večeře, povinné dovolené a statisícové dárky začínají unavovat. Pokud se blíží Vánoce, svátek nebo narozeniny, netuší, čím by měla svého sponzora překvapit (nedejbože potěšit), jelikož si může dovolit vše smuteka v zásadě všechno má. Muž, který si svůj přívěšek vybral, o něj musí také náležitě pečovat, takže neexistuje změna účesu nebo barvy. Bude-li chtít ať máte větší prsa, budete je mít. Bude-li chtít menší nos, nesmíte odporovat. A Zlatokopky začnou najednou pochybovat o své vlastní identitě. O svých snech a přáních. Už jim nepřipadá tak skvělé mít bohatého partnera a být zahrnuty luxusem. Ze vztahu (do kterého šly dobrovolně a předem věděly, co od něj můžou očekávat) couvají.


A jak dopadá většina Zlatokopeckých vztahů? To snad nemusím ani popisovat. Vše skončí sbalením jednoho kufříku, s kterým jsme z domů odešly. Za luxusem zabouchneme dveře a doufáme, že je již nikdy nebudeme muset otevřít. Pan Milionář odepne svůj přívěsek většinou bez dlouhého protahování, protože se svým tučným kontem může jít pátrat po novém blýskavém přívěsku. Jednu výhodu tyto peripetie nakonec měly – Zlatokopka se konečně stává obyčejnou ženou, která netouží po luxusu a bohatství – nýbrž po milujícím a hodném partnerovi, který ji bude respektovat!


A jaký je Váš názor na Zlatokopky? Dostali jste se někdy do podobné situace? A jak Váš vztah dopadl?


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíktak to je děs. Zdenka58 tu zůstává a bude prudit dál. A jestli nedá pokoj, tak ten spolek opravdu založíme a bude to.
Obrázek uživatelky
profil
Asi Vás zklamu Smajlík, registrace byla pouze pozastavena, něco Vám zřejmě uniklo, pouze jsem napsala, že do CHŽ již nenapíši žádný článek, aby se Vám ulevilo na dušičce.
Obrázek uživatelky
profil
Kdyže vám končí ta registrace? A o žádném spolku nevím,jen má několik čtenářek podobný názor na vaše neustálé rýpání.
Obrázek uživatelky
profil
Hezký den přeji já si s jizlivostí nezačala, to ten Váš spolek, se kterým si tak krásněnotujete proti mé osobě.
Obrázek uživatelky
profil
Příjemná jako vždy,hezký den Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles