Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Známé osobnosti oslavily v Broumově Vánoce 2008 s dětmi

12. 12. 2008 | Novinky

Vánoce 2008 se uskutečnily v Kulturním domě Střelnice v Broumově. Sál byl zcela vyprodaný – už to samo o sobě slibovalo příjemně prožitý večer. Velmi elegantní a propracovaný program shlédlo během dvou hodin přes pětset návštěvníků. Všichni se shodli, že takovou událost Broumov nepamatuje.

 

Hlavními návštěvníky byly děti a dospělí ze stacionářů, ústavů a dětských domovů z celého regionu. Zábavný program nedělal rozdíly mezi dětmi zdravými a postiženými, a i samy děti na to brzy zapomněly. Tím se naplnilo hlavní poslání celé akce – sblížení dětí bez rozdílu věku nebo zdraví.

 

Známé osobnosti oslavily v Broumově Vánoce 2008 s dětmiPořadatelem akce Vánoce 2008 je David Novotný. Záštitu nad akcí převzala starostka města Broumova JUDr. Libuše Růčková a hejtman Královéhradeckého kraje Bc. Lubomír Franc. Za akci se postavila i europoslankyně Jana Bobošíková, která poděkovala za pozvání a přijela autem až po střechu naloženým nehrůznějšími dárky pro dětský domov v Broumově a poté jen s úsměvem sledovala rozzářené dětské pohledy.

 

Ve dvouhodinovém programu vystoupila řada osobností. Láďu Kerndla přivezla jeho manželka: „Musím řídit, Láďovi sebrali řidičák, tak mu dělám šoféra, ale moc mě neplatí,“ odpověděla na zvídavou otázku. V zákulisí si pak Láďa s velkou chutí hrál se Světlanou Nálepkovou na čerta a Mikuláše. „Světlano, dárky ti nedám, zlobila jsi“ rozumoval. „Nevadí,“ kontrovala mu hbitě. „Já si tě vezmu do pekla,“ dodala s ďábelským úsměvem. Na pódiu pak Světlana oživila program nezapomenutelnými písničkami od Edith Piaf.

 

Známé osobnosti oslavily v Broumově Vánoce 2008 s dětmiZnámé osobnosti oslavily v Broumově Vánoce 2008 s dětmiMarcela Březinová byla po celou dobu plná úsměvů: „Stihla jsem to tak tak, ale jsem tu,“ dodala ve spěchu. Jana Bobošíková přiznala, že má již napečené cukroví a dárky částečně nakoupeny. Vlasta Horváth zaskakoval za Yvettu Blanarovičovou, která má těžkou angínu a musela zůstat v posteli. Není bez zajímavosti, že v zákulisí rozdal dětem nejvíc autogramů. Nechyběla ani Heidi Janků se svým manželem Ivo Pavlíkem.

 

Známé osobnosti oslavily v Broumově Vánoce 2008 s dětmiZnámé osobnosti oslavily v Broumově Vánoce 2008 s dětmiCelým večer provázela se svým pověstným šarmem a elegancí modelka a moderátorka Katka Kristelová, která na akci dorazila spolu se svým přítelem Martinem Tůmou. Ve volných chvílích ale neváhala schovat své blonďaté vlasy pod mikulášskou čepičku a laškovala s pořadatelem celé akce Davidem Novotným.

 

Známé osobnosti oslavily v Broumově Vánoce 2008 s dětmiCelkový výtěžek činil  131 341 Kč v materiální a finanční podobě a je určen Dětskému domovu v Broumově, Stacionáři Nona v Novém Městě nad Metují a Stacionáři Cesta v Náchodě.

           

„Jsem moc rád, že se akce povedla. Především bych chtěl poděkovat dětem z Dětského domova, které mi pomáhaly při přípravách celé akce. Přeji všem krásné Vánoce,“ dodal na závěr David Novotný.

 

                                                                              

   David Novotný

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !