Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zvláštní léto

17. 09. 2011 | Vaše příběhy
Letošní léto pro mě bylo v několika směrech zvláštní. Zejména bylo zvláštní proto, že bylo první po mém dokončení školy, kdy už se mě netýkaly prázdniny, dále také proto, že se během letošního léta střídala dvě roční období – léto a podzim.

Nejlepší část tohoto léta však pro mě začala, když mi zazvonil telefon a v něm mě přítel pozval na několik dnů do Holandska. Neváhala jsem ani minutu, protože jsem už jednou v této zemi byla a opravdu se mi tam líbilo.
Poprvé jsem jela do Holandska na šestitýdenní praxi na farmě a neměla jsem nejmenší zdání, co mě tam čeká. Byla jsem však mile překvapena. Uvítali mě velice přátelsky a od začátku mého pobytu mě považovali za člena rodiny. Při odjezdu z praxe domů jsem od nich dostala na rozloučenou velký kus výborného holandského sýra. Na celou praxi dodnes vzpomínám.

Na letošní dovolené jsme s přítelem navštívili například pláž na severu Holandska, některá historická města jako Hoorn nebo Enkhuizen, projeli jsme se po cca 30 km dlouhé hrázi mezi dvěma obrovskými jezery a samozřejmě jsme nevynechali ani pro Holandsko tak typické staré větrné mlýny, které původně sloužily jako čerpadla pro odčerpávání vody z rozsáhlých území. Dnes už tyto mlýny slouží jen jako turistická atrakce.

Mým dalším zajímavým zážitkem z letošního léta byly jednodenní Slavnosti rádia Blaník, které se konaly v Mostě. Odpoledne bylo věnováno hlavně dětem (konaly se soutěže o hodnotné ceny apod.), večer pak dospělým. Na slavnostech zazpívali známí čeští zpěváci, například Janek Ledecký, Petr Kotvald nebo Josef Vágner. Celý den byl zakončen nádherným ohňostrojem.
Doufám, že další léta budou také plná zajímavých událostí, které by oživily dění nejen v Mostě.


Glogloglo - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !