Jak dopadla návštěva a zpětná kontrola v restauraci U Třech kytar? Šéf se těší, že Michal bude hrát na správnou notu. „Nechci být zbytečně optimistický, ale vypadá to docela hezky. Hezkou hospodu si může udělat každý, kdo má peníze, dobrý jídlo ale chce trochu fištróna.“
Zkušební ochutnávka dopadne docela dobře. „I prostá jídla dělejte s péčí, bude to mít významnější dopad,“ zhodnotí Šéf snažení sehrané dvojice Michal a Zuzana. „Pro mě jste hrdinové, nenechat se odradit vnějšími okolnostmi je pro hospodského ta nejcennější věc. Fandím vám a držím vám palce. Hospoda je o vytrvalosti a odolnosti, takže vám udělím jednu hvězdičku. A vytrvejte.“
Jak se za natáčením zpětně ohlíží Michal?

Daří se podniku nyní? Michal vysvětluje: „Přes léto to bylo fajn, ale zima bude prubířským kamenem. Lidem se nový jídelníček líbí, ale jsou i tací, kteří chtějí jídla z původního jídelníčku. Takže jim je klidně udělám. V jádru si ale myslím, že se suneme správným směrem.“ Během natáčení jste si mohli všimnout, že Michal popíjí hodně kávy. „Není to tolik, jak by se mohlo zdát, ale tak čtyři šálky denně. Pivo nepiju, káva mi chutná, je to moje každodenní radost.“
Michal v neposlední řadě oceňuje podporu své ženy Zuzany: „Bez ní bych to nezvládl, jsem rád, že stála a stojí při mně. Moc si jí pro to vážím.“