„Je to trochu přepadovka,“ směje se tým. Naštěstí šéf se zde cítí skoro jako doma. „Oproti minule se na jídelním lístku objevily nějaké změny. To je dobrý, něco jsme tu zanechali. Tak snad to nepohřbilo místní byznys.“

„Fajn,“ zhodnotí závěrem lakonicky výkon kuchyně. "Mám z téhle návštěvy pocit, že se tu něco odehrálo. Příjemná změna,“ dodá Zdeněk. A jedna další je hvězdička nalepená na vchodových dveřích. Šéf sám dostane při loučení dárek. Tři hvězdy. Kam si je nalepí?
Co návštěva Zdeňka dala majiteli Vratislavu Navrátilovi? „Jsem rád, že jsem do toho šel. Trochu jsme předělali jídla, upravili jídelníček. Zdeněk je člověk, se kterým jsem dodnes v kontaktu, nemůžu na něj říct jediné špatné slovo. Jsme na trhu 53 let, máme stálé hosty. Takže ta změna nemohla být tak radikální, jako specifická restaurace si ji nemůžeme dovolit, a zklamat tak zákazníky, kteří k nám roky chodí na svá oblíbená jídla. Snad to lidé z dílu pochopili.“
Majitel dodává: „Zůstaneme takoví, jací jsme byli. Když budete mít chuť přijet, najdete v nabídce klasiku i novinky, které jsme vytvořili za přispění Zdeňka. A tím moc děkujeme.“
Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová
Vendula Flassig Vrablová