Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.10. 2025
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dohnal šéfa nakonec obávaný zácuc? A jak se restauraci v Mladé Boleslavi daří dnes?

4. 10. 2025 | Televizní tipy
Jak to vypadá v mladoboleslavské Retro Restauraci Asie při kontrolní návštěvě šéfa? "Před dvěma měsíci jsem tu byl, teď se vracím zkontrolovat, jestli moje slova padla na úrodnou půdu. Navíc od doby, co vím, že se sem vracíme, myslím v jednom kuse na zácuc,“ usmívá se šéf.

„Je to trochu přepadovka,“ směje se tým. Naštěstí šéf se zde cítí skoro jako doma. „Oproti minule se na jídelním lístku objevily nějaké změny. To je dobrý, něco jsme tu zanechali. Tak snad to nepohřbilo místní byznys.“

Dohnal šéfa nakonec obávaný zácuc? A jak se restauraci v Mladé Boleslavi daří dnes?Šéf zase otestuje kung-pao a také to, co si tým restaurace myslí, že by si měl dát. U stolu zjistí, že thajské kari frčí, což je jistě pozitivní zpráva. Taštičky by si zasloužily více ochutit, kung-pao je nezničitelná tradice a kupodivu nově je adekvátní – vlastně vše chutná, jako by si s tím někdo dal víc práce.

„Fajn,“ zhodnotí závěrem lakonicky výkon kuchyně. "Mám z téhle návštěvy pocit, že se tu něco odehrálo. Příjemná změna,“ dodá Zdeněk. A jedna další je hvězdička nalepená na vchodových dveřích. Šéf sám dostane při loučení dárek. Tři hvězdy. Kam si je nalepí?

Co návštěva Zdeňka dala majiteli Vratislavu Navrátilovi? „Jsem rád, že jsem do toho šel. Trochu jsme předělali jídla, upravili jídelníček. Zdeněk je člověk, se kterým jsem dodnes v kontaktu, nemůžu na něj říct jediné špatné slovo. Jsme na trhu 53 let, máme stálé hosty. Takže ta změna nemohla být tak radikální, jako specifická restaurace si ji nemůžeme dovolit, a zklamat tak zákazníky, kteří k nám roky chodí na svá oblíbená jídla. Snad to lidé z dílu pochopili.“ 

Majitel dodává: „Zůstaneme takoví, jací jsme byli. Když budete mít chuť přijet, najdete v nabídce klasiku i novinky, které jsme vytvořili za přispění Zdeňka. A tím moc děkujeme.“

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky