8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aprílové vtípky

28. 04. 2010 | Vaše příběhy

Měla jsem ten den několik připravených vtípků. A docela dobře se to vyvíjelo, protože zrovna na apríl jsem měla jet ke své nejlepší kamarádce 4 hodiny do Pardubic, kde na mě bude čekat a společně potom do Chvaletic kde bydlí. Mamka mě šla pomoct k nádraží s těžkou taškou. A řekla mi, až přijedu, tak ať napíšu, jestli jsem dojela v pořádku.

A hnedka se mi v hlavě rýsoval jeden parádní vtípek. Když jsem jela vlakem, furt jsem si říkala, jestli mám mamce tedy udělat apríl, že vlak naboural do druhého, ale myslela jsem zároveň i na pro a proti. Co kdyby se z toho mamka složila? A zároveň by to byl fakticky dokonalej apríl. Nakonec mě ten apríl opustil. A řekla jsem si, že si alespoň udělám srandu z mojí nejlepší kamarádky Markétky.

Už od března máme domluveno, že pojedu já, její mamka a ona do Itálie k moři o velkých prázdninách. Tak jsem zase dostala nápad, že jí nakukám, že nemůžu nakonec jet, že do tohoto datumu mi něco vlezlo. A taky od  tohoto nápadu už jsem se neodtrhla. Hned jak jsme přijely k nim do Chvaletic a trošku si odpočinuly, jsem jí aprílový vtípek sdělila. Bylo na ní vidět jak se jí nálada hnedka pokazila. Ale nechtěla jsem ji dlouho trápit, aby nebyla zbytečně smutná. A stejnak nesmát se, to už bych asi dlouho nevydržela. A tak asi po půl hodině jsem jí to řekla. Nikdy nezapomenu na ten výraz jak si oddychla a byla spokojená. Myslím, že letošní apríl se rozhodně vydařil. Nikdy na něj nezapomenu.


 Barusska – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
V životě se jich člověk navyváděl, či poznal na vlastní kůži od druhých, ale měly b být především dobré, aby se potrefený zasmál a ne se cítil ponížen.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles