Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Barevné legíny na cvičení, které podtrhnou váš sportovní outfit

6. 12. 2021 | Fitness
-Komerční sdělení-

Naštěstí už dávno odzvonilo dobám, kdy jsme si ve fitness centru nebo na hodině aerobiku vystačily s tepláky a vytahaným tričkem. V současnosti chce každá žena vypadat hezky a upraveně při jakékoliv příležitosti, při sportovních aktivitách nevyjímaje. Legíny jsou pro pohyb to pravé. Pojďme se podívat na to, podle čeho byste je měly vybírat.

Zaměřte se na materiál


Legíny vybírejte nejen podle atraktivního vzhledu, ale též podle materiálu. Sáhnete-li po legínách prémiové kvality z nylonu, jejž tvoří z 86 % polyester a ze 14 % elastan, neuděláte chybu. Už se totiž nestane, že by vám legíny po navlečení prosvítaly, rolovaly se na břichu, škrtily vás a zarývaly se do kůže. Říká se, že správně vybrané legíny na cvičení jsou jako druhá kůže. Nebudete o nich vědět, a přitom vás perfektně při každém tréninku podpoří.

Před bavlnou dejte přednost funkčním materiálům


barevné legínyAčkoliv je bavlněné oblečení velmi příjemné, na kardio cvičení není nejvhodnějším tipem. Bavlna totiž nasakuje pot. Při sportovních aktivitách se tak ve zpoceném mokrém tričku či legínách nebudete cítit příliš komfortně, a navíc hrozí riziko prochladnutí. Oproti tomu funkční syntetické materiály, jimiž jsou polyamid a polyester, perfektně odvádějí vlhkost od těla, proto vás udrží celou dobu v teple. Kromě toho rychle schnou, jsou pružné, odolné a příjemné na dotyk.

Střih je zásadní


I když bude použitá látka sebekvalitnější, střih nepřirozeného tvaru může být prokletím. Nejenže vám legíny nebudu slušet, navíc se pravděpodobně časem rozpadnou. Nejdůležitější je totiž vedení švů, které mají kopírovat křivky těla. Jen tak vás legíny nebudou během sportovních aktivit omezovat v pohybu. Podstatné je, aby měla tkanina dostatečný prostor pro své natažení, čímž je eliminováno riziko roztržení.

Vysoký pas je IN


Chcete-li být ve fitku za hvězdu, pořiďte si barevné legíny, jež ihned upoutají pozornost. Mezi fádní kombinací šedé a černé krásně vyniknete. Tyto legíny vám díky tomu pozdvihnou sebevědomí a zajistí veselou náladu. Tomu přispěje též vysoký pas, který perfektně sedí a poskytne vám patřičnou oporu během cvičení. Kromě toho dokáže skrýt případné kilo v pase navíc. Tento střih legín proto lahodí ženám všech typů postav. Pokud máte střed těla tvrdě vypracovaný, proč se jím nepochlubit? U legín s nižším pasem dbejte na kvalitu a šířku gumy, aby se vám během pohybu nerolovala.

Zima vás nezastaví


Obléknete-li termo legíny, chladnější počasí nemá šanci se vám během venkovních aktivit dostat pod kůži. Legíny vás udrží teple i při zvýšené fyzické zátěži. I v tomto případě dejte na pestré barevné kombinace, které krásně prosvítí pochmurné zimní dny. Termolegíny potištěné sublimační metodou zachovají stálost barvy i po několikerém vyprání.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !