Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Beran - roční horoskop na rok 2014

20. 09. 2014 | Horoskopy

Beran (21.3. - 20.4.) 


Podle horoskopu pro rok 2014 vás čeká rok plný změn a překvapení. Díky příznivému postavení planet budete mít potřebný potenciál ke splnění všech zkoušek a nástrah, které vás potkají.

Beran - horoskop na rok 2014


Práce

Začátek roku nebude moc příznivý, jen těžko se budete bránit změnám a novinkám na pracovišti. Je třeba věnovat se práci naplno, zejména v prvních dvou měsících roku byste měli prohlubovat známosti se zajímavými a vlivnými lidmi. Vaše znamení je soutěživé a ve vztahu s nadřízenými to bude rok velice složitý, ne vždy a za každou cenu je dobré prosazovat svůj vlastní názor. To se může obrátit proti vám a na profesní růst a zvýšení platu si budete muset počkat. Pozor si dávejte na všechny důležité dokumenty, ale stejně bedlivě hlídejte vlastní i firemní počítač, hrozí riziko zneužití informací.


Peníze

Jste schopni vydělat velké peníze, ale stejně lehce je dokážete utrácet. Na začátku roku budete mít skvělou intuici, kam svoje peníze vložit a zúročit, avšak pro svojí štědrost a důvěřivost můžete o hodně peněz přijít. Budete mít tendenci zachraňovat své přátele z finančních potíží a peníze, které jím půjčíte, budete velice nesnadno získávat zpět. Také buďte obezřetní při nabídkách investic do různých fondů, které slibují vysoké výdělky. Když už budete chtít investovat, požádejte o pomoc finančního odborníka. 


Zdraví

Váš temperament, netrpělivost a impulzivnost vás může přivést k různým nehodám. V první polovině roku se mohou objevit infekční nemoci, které ale rychle odezní. V průběhu roku budou určitá období, kdy pocítíte únavu a úbytek energie, ale pokud odoláte stresům, zbytečným napětím a konfliktním situacím, vážnější nemoci se u vás neobjeví. Abyste byli celý rok ve formě, je důležité o sebe pečovat, dodržovat zdravější způsob stravování, nezapomínat na dostatek pohybu, vhodné jsou i masáže a otužování, to vše je přesně to, co potřebujete. 


Láska

Pro manželství je rok 2014 tak trochu testem, vládnoucí planeta Venuše může vztah transformovat do něčeho nového a lepšího, ale také ho v případě přetrvávající neslučitelnosti povah ukončit. Vše závisí od toho, jak tuto výzvu zvládnete. Na partnera budete mít vysoké nároky a budete přemýšlet o tom, zda vás partner zbytečně neomezuje, a o svou svobodu budete bojovat za každou cenu. Raději z vašich nároků trochu slevte, snažte se vyhýbat hádkám a nemyslete si, že můžete mít za všech okolností poslední slovo. Jste-li nezadaní, zástup vašich ctitelů se rozroste zejména v letních měsících, nudit se tak letos rozhodně nebudete.

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Domov a rodina

Jako všechna ohnivá znamení jste šťastni tam, kde sálá hřejivá atmosféra. Mnozí z vás vnímají bydlení v žebříčku priorit číslem jedna, již započaté rekonstrukce konečně dokončíte. Planeta Venuše se přimlouvá za zkrášlení domova, pustíte se výběru nových dekorací či koupíte nový nábytek či zařízení. Silnou sférou jsou pro vás v tomto roce vaše děti a situace s nimi spojené, můžete zažít neobyčejně šťastné chvíle. Vy, kteří děti ještě nemáte a toužíte po přírůstku do rodiny, neváhejte, máte zelenou! Je dobré využít situace, protože v tomto roce jste, milé beraní ženy, mnohem plodnější než dříve. Tak či onak


Milí Berani, planety vám radí …

… jste znamení vůdců a průkopníků, váš potenciál energie je neuvěřitelný. Ale k vašim negativním vlastnostem patří netrpělivost, panovačnost a svéhlavost. Neradi ustupujete a může vám hrozit nebezpečí, že pokud budete přesvědčeni o své neomylnosti, stanou se z vás fanatičtí despotové. Nezapomínejte na trefné přísloví: „Chceš-li být vůdcem, musíš umět poručit především sám sobě“.


Velký roční horoskop 2014 připravila Jarmila Mandžuková.


Beran - horoskop na rok 2014Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2014:

Horoskop na rok 2014 - Beran

Horoskop na rok 2014 - Býk

Horoskop na rok 2014 - Blíženci

Horoskop na rok 2014 - Rak

Horoskop na rok 2014 - Lev

Horoskop na rok 2014 - Panna

Horoskop na rok 2014 - Váhy

Horoskop na rok 2014 - Štír

Horoskop na rok 2014 - Střelec

Horoskop na rok 2014 - Kozoroh

Horoskop na rok 2014 - Vodnář

Horoskop na rok 2014 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !