Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Buďte fit s pravidelnou porcí kvalitního tuňáka Rio Mare

28. 08. 2020 | Fitness
-Komerční sdělení-

S pravidelnou porcí kvalitního tuňáka získáte potřebnou energii, prospějete vašemu zdraví i štíhlé linii


Tuňák představuje kvalitní zdroj bílkovin s minimálním obsahem tuku. Kromě toho je zdrojem fosforu, železa, draslíku, jódu, zinku či vitamínů A, B a D. Má pozitivní vliv na růst zubů a kostí, obnovuje buňky v těle. Snižuje krevní tlak a hladinu cholesterolu v krvi. Je tak skělou volbou nejenom pro sportovce a vyznavače zdravého životního stylu, ale také pro všechny, dbají na správnou životosprávu.

Máte málo času a denně vymýšlíte, co ke svačině nebo na rychlou večeři pro rodinu? S Rio Mare je vaření hračka. Ochucený tuňák Rio Mare se skvěle kombinuje, je ideální ve všech receptech s těstovinami a zeleninou, takže během chvilky vykouzlíte pravou italskou pastu nebo osvěžující letní salát. Když není čas, postačí kousek čerstvého pečiva – tuňák nejvyšší kvality dokonale ochucený špetkou pepře a citronovou šťávou je totiž lahůdkou sám o sobě.

Rio Mare tuňákRio Mare tuňák s citronem a černým pepřem


Když se kvalita tuňáka Rio Mare setká s citronovou šťávou a černým pepřem, vzniká tím kombinace, která učiní i ten nejjednodušší pokrm výjimečným. Tento tuňák je určen všem milovníkům zajímavých, kořeněných a výrazných chutí, kteří rádi experimentují.


Rio Mare ve vlastní šťávěRio Mare tuňák ve vlastní šťávě


Pokud chcete dietnější verzi klasického tuňáka, pak je tento ve vlastní šťávě ideální volbou. Jelikož není naložený v oleji, nabízí se bezpočet možností další úpravy. Pro „dietáře“ je důležitou informací, že obsahuje maximálně 1 % tuku ve 100 g. Velmi dobře se hodí do čerstvých a lehkých pokrmů, do klasických i méně obvyklých salátů, obohacených například čerstvým nebo sušeným ovocem.



Rio Mare LeggeroRio Mare Leggero


Steaky vyráběné inovativní a patentovanou technologií, která využívá ke konzervaci tuňáka upravenou atmosféru bez nutnosti použití velkého množství vody nebo olivového oleje. Rio Mare Leggero s o 60 % méně tuku je proto ideální pro ty, kteří milují pocit lehkosti a chtějí být ve formě před plavkovou sezónou, aniž by se vzdali chutného jídla :-)




RIGATONI S TUŇÁKEM, CUKETOU A BAZALKOU

Rigatoni s tuňákem

Suroviny na 4 porce:
    • 350 g rigatoni nebo jiných krátkých těstovin
    • 3 balení tuňáka Rio Mare
s citronem a černým pepřem (po 80 g)
    • 700 g cuket
    • 1 stroužek česneku
    • 80 ml extra panenského olivového oleje
    • Velká hrst čerstvé bazalkové soli

Postup:
1. Přiveďte hrnec vody k varu, když začne vařit, přidejte sůl.
2. Cukety umyjte, nakrájejte podélně na polovinu a nakrájejte na tenké plátky. Cukety dejte na pánev s olejem a se stroužky česneku, trochu osolte, často míchejte a smažte do mírně zlaté barvy.
3. Vložte těstoviny do vroucí vody a uvařte.
4. Smíchejte tuňáka, cuketu, těstoviny a restovanou zeleninu na pánvi, doplňte čerstvou bazalkou a ihned podávejte.



TUŇÁKOVÝ SALÁT S JABLKY A OPÉKANÝMI MANDLEMI

salát Rio Mare s jablky

Suroviny na 4 porce:
    • 3 balení tuňáka Rio Mare
s citronem a černým pepřem (po 80 g) NEBO lze samozřejmě zvolit i jakoukoli jinou variantu tuňáka, např. Leggero, pokud jste v dietním režimu
    • 2 červená jablka
    • 20 g mandlí nakrájených na špalíčky
    • 40 ml extra panenského olivového oleje
    • srdíčko řapíkatého celeru
    • hrst křehkých salátových lístků
    • sůl na dochucení

Postup:
1. Na nepřilnavé pánvi restujte po dobu dvou minut mandle a míchejte je nebo obracejte, dokud nezačnou vonět a některé i tmavnout.
2. Omyjte jablka a neoloupaná je nakrájejte na kostky. Pak je smíchejte s tuňákem s citronem a černým pepřem.
3. Nakrájejte celer na tenké plátky, přidejte k salátu a dochuťte olejem a solí.
4. Naaranžujte salát do misky, nahoru dejte směs tuňáka s jablky a posypte praženými mandlemi.


 „Rio Mare – skvělá ryba, skvělá chuť“




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !