Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čepice dolů! Je tu jaro...

9. 04. 2008 | Péče o vlasy
Jaro se letos dostává ke slovu jen obtížně, ale přesto, jaro je tady, možná nesmělé, ale je tu! S radostí odložíme zimní kabáty, rukavice a čepice. Je dobrým zvykem vítat jaro v novém, ať to je nová barva kostýmku, nová kabelka nebo nový účes. Naše jarní poradna Vám pomůže ve výběru nového jarního účesu a také v tom, jak rychle a snadno z jednoho základního střihu vytvoříte účes úplně nový, jarní...


Co nového v jarních trendech?

Rozcuchat!
Tahle rada je určena především pro střihy z krátkých a polodlouhých vlasů. Je to nejsnazší cesta k rychlé, ale dokonalé proměně image. Už se nemusíme trápit, zda čepice nesrazí efekt nagelovaných pramínků, za pár minut je tu nový, sexy účes kombinující hladké partie s rozcuchanými. Navíc vám k takové proměně stačí doslova pár minut a jeden až dva stylingové produkty. Pokud je nemáte doma, projděte mezi regály obchodů a nakupte stylingové gely, krémy a vosky.

Čepice dolůTRENDY letošního jara jsou rozcuchy a pramínky. Rozcuchy v týle nebo na temeni, pramínky vytvarované kolem obličeje (celkově zjemní vzhled a dodají účesu mladistvý šmrnc) nebo pár delších pramínků mezi krátkými vlasy (pramínky se jemně vytvarují). A aby naše rada byla úplná, krátkým vlasům budou velmi slušet nové barvy z jarních kolekcí, ať už zářivé odstíny nebo velmi jemné odstíny letošního jara. Stačí si vybrat podle svého. Do krátkých vlasů vřele doporučujeme melíry, nápadné barevné kontrasty nebo naopak velmi jemné barvení tón v tónu pomocí více odstínů, aby účes získal na objemu a hloubce.

Náš tip:
Ideální produkt je stylingový gel silně až velmi silně tužicí, s dobrým tvarovacím efektem a tvarovou pamětí. Pro vyznavače „soft looku" doporučujeme stylingové krémy nejlépe s voskem, které umožňují jemnější tvarování a netuží do ostrých bodlin. A můžete vyzkoušet i sluníčkové pramínky ve vlasech, stačí zvolit stylingový gel s vysokým leskem a UV filtry.

 
Vlny? Vlny!
Pro všechny majitelky vlnitých a kudrnatých vlasů máme skvělou zprávu. Vlny „letí" i v tomto roce. Tak se přestaňte trápit natahováním a rovnáním vlasů a ukažte své krásné vlasy. Stejně vám je spousta rovnovlásek závidí (a natáčí a natáčí). Po zimě potřebují kudrnaté vlasy nový střih a především intenzivní hydratační kúru. Dopřejte jim skutečně ten nejkvalitnější šampon, zábal a nezapomeňte si koupit také kvalitní stylingové produkty. Kudrny se nosí ve všech provedeních, velmi krátké, mikáda i velmi dlouhé, ovšem poslední trendy dokonce kombinují více délek, například klasický „bob" je ozvláštněn několika mírně delšími pramínky. Nové účesy mohou být velmi uhlazené, tzv. „glamour look" nebo naopak velmi ležérní, působící velmi přirozeně až mírně rozcuchaně. Ale pozor, ani ležérní image se nedosahuje jinak, než velmi pečlivou úpravou vlasů. A jak na to? Do ošetřených, umytých vlasů vetřete kvalitní pěnové tužidlo, pomocí hřebenu se širšími zuby vytvarujte vlny a vlasy nechte uschnout nebo tvarujte pomocí fénu s difuzérem.

Čepice dolůIdeální stylingový produkt pro kudrnaté vlasy představuje stylingový krém s voskem. Je totiž silně hydratační, intenzivně hydratuje vlasy a zamezuje jejich krepatění. Navíc pomocí krému vytvoříte dokonalé, hladké a pružné vlny, které vydrží celý den. Vlasy nejsou slepené a krásně se lesknou. Pro kudrnaté vlasy doporučujeme také stylingové lesky a pomády. I u kudrnatých vlasů můžeme osvěžit jejich barvu, volíme však raději přelivy a jednotný, intenzivní odstín barvy.

Náš tip: Ideální produkt je stylingový krém nejlépe s voskem, který vlasy vytvaruje do vln, uhladí, zvýší jejich lesk a poddajnost. Do vlhkých vlasů doporučujeme používat pěnová tužidla pro vlnité vlasy nebo tužidla s vyživujícími a hydratačními složkami. A barva? Co třeba nádherné syté odstíny čokolády a kávy? A nezapomeňte, právě kudrnaté vlasy potřebují dodat lesk a hedvábnou hladkost, takže tečka každého účesu je lesk na vlasy.
 

Buďte trendy, nosí se ležérní, rozvolněné účesy!


Tato rada sice platí pro všechny délky vlasů, ale nejvíce ji ocení majitelky klasických střihů z polodlouhých vlasů a dlouhovlásky. Osvěžte své vlasy po zimě kvalitní vlasovou kúrou, dopřejte jim ošetření a nový střih (aspoň konečky vlasů!) a nebojte se ani nových barev. Nejvíc trendy jsou barvy tón v tónu, které ideálně podtrhnou objem a tvar účesu. A jak na nový, ležérní styl? Nejprve vytvarujte klasický účes, pomocí tužidla a fénu nebo natáček vytvořte základní tvar účesu. Tak a teď vezměte stylingový krém nebo gel a celý účes jemně rozvolněte, zdůrazněte nebo prostě jemně přetvarujte pár pramenů, zdůrazněte texturu účesu, nadzvihněte konečky vlasů. Podle chuti, nálady a stylu. Nebojte se ani výčesů, copů a pletenců. Ale ani ty se nenosí přísně tvarované a utažené, naopak, uvolňují se z nich prameny a pramínky kolem obličeje i v týlu.

Náš tip: Nejlépe vlasy vytvarujete pomocí pěnového tužidla. Vždy si zvolte takové, které odpovídá vašemu typu vlasů a požadovanému účesu. Tužidlo naneste do vlhkých, umytých vlasů a dál tvarujte účes podle potřeby. Do hotového účesu vetřete trochu stylingového gelu nebo krému a celkově rozvolněte vzhled účesu. Ideální je fixovat hotový účes lakem na vlasy, nejlépe s UV filtry a leskem.
 

A módní rada na závěr:
Zkuste kombinovat různé styly. Jeden střih neznamená, že nemůžete měnit účes podle nálady. Poraďte se se svým kadeřníkem už během stříhání, jaké možnosti a varianty tento účes nabízí. A věřte, že k tomu nepotřebujete ani hodiny času ani desítky přípravků. Najděte si jeden dva ideální produkty, kvalitní a vybrané podle typu vašich vlasů a nacvičte si pár triků, jak změnit image. A pamatujte si, ležérnost neznamená neupravenost, chceme se přece líbit! Jaro je přece tak sexy...



Zdroj: LYBAR

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dobré počteníčko,ale stejně,když se snažím něco vytvořit,vznikne něco jiného,než jsem chtěla,ale také oroginálSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Určitě to vyzkoušim...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík Článek jsem si ráda přečetla,moc mi ale nepomůže.Asi jsem úplné dřevo,nedokážu si ale vlasy úhledně vyfoukat a natáčky nemám ráda.Výsledek je proto vždy tristní.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle