Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Češi znovu objevují svůj národní poklad – lázně

23. 11. 2021 | Česká republika
-Komerční sdělení-

Máte pocit, že jezdit do lázní je jen pro babičky, lázeňské šviháky a lidi se zdravotními obtížemi? Nevíte, co byste v lázních vlastně dělali? „Lázeňské pobyty jsou v dnešní době rozdělené na wellness, tedy odpočinkové, a léčebné, které zahrnují lékařskou konzultaci a procedury prospívající zdraví,“ vysvětluje Eva Plášilová, obchodní a marketingová ředitelka Spa Resortu Libverda. Proč stále více Čechů v poslední době lákají lázeňské pobyty a wellness balíčky?

Jistější dovolená


V dnešní době, kdy je cestování do zahraničí komplikované a podmínky vstupu do jednotlivých zemí se neustále mění, volí mnoho lidí raději méně rizikovou dovolenou v tuzemsku. Lázeňské pobyty jsou navíc doslova balzámem na duši, dokonale si tu vyčistíte hlavu a odpočinete si od každodenního stresu.

Lázně LibverdaRozmazlování s léčivými účinky


Moderní lázeňské resorty mají vše, co očekáváte od skvělého spa. Masáže, kosmetické procedury i relaxační koupele. Lázně nicméně disponují také skutečným pokladem – léčivými prameny, které wellness zážitek povýší o zdraví prospěšné účinky. Ty nejlepší lázně mají svůj vlastní „kouzelný“ pramen a vy si tak můžete vybrat podle vlastních potřeb. Používání vody jako léčivého zdroje sahá již do Babylonu, Egypta a Číny. V Evropě se za průkopníka vodoléčby pokládá Asklépion, který v Epidaure na Peloponézském ostrově vybudoval rozsáhlý vodoléčebný areál.

V Lázních Libverda k léčení přispívá výraznou měrou přírodní železnatá kyselka s obsahem hydrogenuhličitanu horečnatého a vápenatého a kyseliny křemičité. Tato uhličitá minerální voda se používá k uhličitým koupelím. Nedílnou součástí terapie jsou rašelinové obklady, vířivé koupele, galvanické lázně či různé druhy masáží. Vodoléčba se tak využívá pro léčení diabetu, kardiovaskulárních, onkologických a neurologických onemocnění. Výrazně napomáhá pacientům trpícím onemocněními pohybového aparátu.

Lázně Libverda

Na nudu v lázních není čas


Častou obavou je, že se klienti v lázních budou nudit. Na to už jsou ovšem resorty připravené a mnoho z nich nabízí zajímavé volnočasové aktivity, organizované výlety do okolí, půjčovnu elektrokol a kalendář plný událostí. Ve Spa Resortu Libverda jsou k dispozici tenisové, volejbalové a nohejbalové kurty, sauna, whirlpool, venkovní hřiště, minigolf, fitness i rehabilitační bazén. Z Lázní Libverda vedou výborně značené turistické stezky a je také nástupním místem pro Singltrek pod Smrkem, známý všem vyznavačům terénní cyklistiky s téměř 80 kilometry různých náročností pro zkušené sportovce i rodiny s dětmi.


Spa Resort Libverda
Spa Resortu Libverda naleznete v malebném lázeňském městečku Lázně Libverda ležícím 25 km od Liberce v podhůří Jizerských hor. Již na konci 14. století získaly lázně věhlas díky léčivým minerálním pramenům hydrogenuhličitanového typu, klidnému prostředí a blízkosti přírody tak důležité pro odpočinek a relaxaci.

Více informací najdete na www.lazne-libverda.cz.

Lázně Libverda


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Češi znovu objevují svůj národní poklad – lázně:

Češi znovu objevují svůj národní poklad – lázně
Češi znovu objevují svůj národní poklad – lázně
Češi znovu objevují svůj národní poklad – lázně
Češi znovu objevují svůj národní poklad – lázně
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Snad příští rok zase do lázní pojedeme
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Krásné fotky, hned bych si jela odpočinout!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles