8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přijeďte do Luhačovic!

17. 08. 2012 | Vaše tipy

Milé čtenářky, milí čtenáři, vášniví cestovatelé, ráda bych vás tohle léto pozvala k nám do Luhačovic. Vlastně k nám nemusíte jet nutně jen v létě. Udělejte si výlet třeba i na podzim. Já si totiž troufám říct, že Luhačovice jsou krásné celý rok.

Přijet se dá autem i autobusem. Záleží jen na vás. Zaparkovat lze nedaleko centra a to za slušnou cenu. Takže pokud chcete vzít i babičku s dědečkem či zvířátko, nebojte se, žádná túra to nebude.

Nevím, jestli se vám někdy poštěstilo k nám zavítat a projít se po slavné kolonádě, pokud ano, jistě mi dáte za pravdu, že jste si zamilovali tu lázeňskou atmosféru.

Přijeďte do LuhačovicSpousta lidí, staří, mladí, i ti úplně nejmenší, všichni vyparádění, pomalé procházky ve dvou či s dětmi. Dámy, krásně namalované i oblečené, si to užívají, děti lízají zmrzlinu všech druhů a všichni fotí a dokumentují naše nádherné město. Věřte mi nebo ne, nic nám tu nechybí. Tolik roztomilých obchůdků, co u nás máme, by nám mohli leckteří jen závidět. A přitom všem je tady takový klid. A co je důležité, je tu nádherná příroda.

Léto, pokud není opravdu nesnesitelné horko, je pro návštěvu asi nejlepší. Celé město tak nějak žije a užívá si teplého počasí. I já, přestože nejsem pouhý návštěvník, avšak dlouholetý obyvatel, se chodím na kolonádu podívat a pozoruji, že Luhačovice jsou stále atraktivní a to nejen pro našince, ale i pro cizince. A to je dobře. V létě též vzkvétají hotely a domečky. Jsem ráda, že stojí za to do nich investovat, neboť dělají naše město krásnější.

A na závěr – už jste zkusili naše oplatky? Byla by ostuda navštívit nás a neochutnat je. Opravdu, tady se žádné omluvy neakceptují, protože když jedete do Luhačovic, jedete si zároveň i pro oplatky. Takové je pravidlo. Tak jej, prosím, neporušte.


Jitka46 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Přijeďte do Luhačovic!:

Přijeďte do Luhačovic!
Přijeďte do Luhačovic!
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
by som uvítala viac informácií o tomto kúpeľnom meste. Určite je tam veľa zaujímavostí.
Obrázek uživatelky
profil
Luhačovice jsou skvělou DOVOLENOU PRO VŠECHNY VĚKOVÉ KATEGORIE MOC SE NÁM ZDE LÍBILOSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jsou moc pěkné - bohužel taky v článku postrádám informace o městě atd. Kdo tohle městečko nezná, pozvánka je pro něj bohužel opravdu nic neříkající.
Obrázek uživatelky
profil
Luhačovice jsou krásné,je tam toho tolik k vidění... oplatky opravdu dobré..Jen s tím parkováním to vždy jednoduché opravdu není. Byli jsme tam asi před měsícem.
Obrázek uživatelky
profil
Byla jsem v roce 1999 v Luhačovicích v lázních. Je to úžasně krásný město a oplatky, no jéjej, ty mi moc chutnali, taky jsem tam přibrala 5 kg.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles