Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytré ženy testovaly Pretox Pout – přípravek na zvětšení objemu rtů

24. 07. 2012 | Krása
8 čtenářek portálu Chytrá Žena.cz testovalo nový přípravek na zvětšení objemu rtů Pretox Pout. Přečtěte si, jak samotné testování přípravku probíhalo a jaký byl závěrečný výsledek testu. Dokáže kvalitní kosmetická péče o rty s vyváženým poměrem vitamínů a dalších podpůrných látek zázraky? Nebo se bez tolik obávaných botulotoxinových injekcí, případně plastické operace zkrátka neobejdete? Pojďte s námi odhalit tajemství moderní medicíny.

Trápí vás úzké nebo nesouměrné rty? Uvažujete o chirurgickém zvětšení nebo aplikaci botulotoxinu? Proč nezkusit bezbolestnou metodu zvětšení rtů pomocí přípravku Pretox Pout? Naše čtenářky přípravek na zvětšení objemu rtů vyzkoušely a jejich názory se shodují v zásadní věci – Pretox Pout funguje!

Pretox PoutO přípravku Pretox Pout


Nový přípravek Pretox Pout je kombinací přírodních látek a zázraků moderní medicíny. Díky svému složení (Palmitoyl, kyselina hyaluronová, Matrixyl a Lipomoist 2036) umožní dosáhnout plnějších rtů v rekordním čase. Čtenářky portálu Chytrá Žena.cz zaznamenaly změnu v plnosti rtů již po sedmi dnech pravidelného používání!

Kromě navýšení objemu rtů se dostavily také další doprovodné účinky – dlouhodobá hydratace rtů a vymizení jemných vrásek jak na rtech, tak v okolí úst. Přípravek je standardně prodáván v 15 ml balení, které vydrží na cca 100 aplikací.

Aplikace přípravku Pretox Pout


Přípravek se díky své velikosti vleze do sebemenší dámské kabelky, jeho použití je snadné a naprosto diskrétní. Pretox Pout mnoho testujících čtenářek přirovnalo k lesku, či balzámu na rty. Přípravek se aplikuje pomocí malé pumpičky. Zde je nutno uvést, že pro přesné dávkování je nutný zvyk a menší manuální zručnost.
Zpočátku nepřesné dávkování přípravku bylo jedinou slabinou, kterou naše čtenářky uvedly. Po aplikaci se mohou dostavit pocity „zamrznutí“ rtů nebo mírné brnění. Tyto účinky však ustoupí v rámci několika mála minut. Přípravek je doporučeno aplikovat 2x denně na čistou, odlíčenou pleť. Po vstřebání je možno nanést klasickou rtěnku, balzám nebo lesk na rty.

Jak samotné testování dopadlo?


Některé čtenářky pociťovaly první změny v objemu svých rtů již po sedmi dnech aplikace. Ve většině případů se však viditelný efekt projevil po 14 dnech pravidelného používání. Všechny čtenářky se shodly na tom, že jejich rty byly příjemně hydratované, hebké, pružné a vyhlazené. Z testovaných čtenářek by všechny přípravek Pretox Pout doporučily svým kamarádkám.

Názory našich čtenářek:


Pretox Pout

Těším se z každého nového rána, kdy vstanu a jdu si prohlédnout své rty a aplikovat Pretox Pout. Bylo skvělé dostat tu možnost, jej vyzkoušet, je to nezapomenutelný zážitek!“

Testování přípravku byla dobrá zkušenost, lehká konzistence, výborná hydratace a aplikace výrobku také na jedničku.“

Byla jsem příjemně překvapená prvním rychlým účinkem Pretox Poutu. Rty se "jakoby" vyplnily, zvýraznila se jejich barva a cítila jsem  jemné pnutí. Rty jsou určitě plnější, rtěnka lépe drží a zmizely rýhy.“

Jsem nadšená z účinků přípravku Pretox Pout, pomohl mi vypadat lépe a jsem vděčná, že mi CHŽ umožnila jej otestovat. Děkuji.

Buďte krásná bez jehel a skalpelu


Chcete se stát také vy majitelkou plnějších a zdravě hydratovaných rtů? Vyzkoušejte nový přípravek Pretox Pout a okouzlete smyslným úsměvem své okolí. Pretox Pout na zvětšení objemu rtů učinil přítrž chirurgickým zákrokům a předraženým botulotoxinovým injekcím!


























Foto: Medaprex

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles