Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Správná péče o rty v zimním období

25. 02. 2011 | Péče o tělo
V zimním období naše pokožka trpí velkým mrazem a má tendenci k vysušování a popraskání – výjimkou nejsou ani naše rty. Rády se malujeme, ale často zapomínáme na péči. Rty jsou velice důležitou částí obličeje, nesmíme je nechat trpět!

Rtěnku a lesk na rty používáme každý den. Ale teď upřímně, která z nás použije i pomádu na rty? Naše rty jsou přitom k popraskání velmi náchylné. Používání tyčinky na rty by mělo být naším každodenním rituálem. Takže hurá na nákupy!

Na trhu můžeme najít nepřeberné množství tyčinek na rty. Už neexistují pouze „jelenní loje“ v bílé krabičce, které používaly i naše babičky. Druhů je spousta, ale stále platí, že bychom si měly vybírat podle příležitostí.

Na hory budeme potřebovat určitě jinou pomádu než na denní nošení. Na hory bychom měly volit pomádu s UV faktorem – v drogerii najdeme i pomády přímo určené k použití na horském slunci. Dále existuje spousta pomád s různými oleji, např. jojobovým, které jsou vhodné do kanceláře nebo denní použití. Pokud už nechceme použít rtěnku, tak jsou zde  tyčinky na rty s perlovým leskem. Pro milovnice sladkostí jsou k dostání i různé příchutě pomád. Je libo čokoládu či vanilku?

A co když už jsme péči zanedbaly?

Vyzkoušejme tedy nějaké zaručené „ babské rady“. Mezi osvědčené patří např. před spánkem potřít rty tenkou vrstvou medu – tato rada je pečlivě odzkoušena a funguje na 100 %.

Zkusme však v každém ročním období popraskání předcházet! Dovolme, aby se pomáda na rty stala stálým inventářem v naší kosmetické taštičce nebo kabelce.

Zuzka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tohto roku mi stačil rúž
Obrázek uživatelky
profil
užitečni radySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pocit suchych rtu nesnasim, mam 3 ruzne pomady na nocnim stolku, 1 v koupelne, dalsi 2 v kabelce, v kapse kazde bundy a kabatu zarucene dalsi. med jsem nezkousela, diky za tip
Obrázek uživatelky
profil
Užitečné rady, med je dobrý na rty. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
v tutto chvíli mám rty moc suchý, i přesto, že mažu jak blázenSmajlík
pomádu na rty, nebo-li jelení lůj, používám denně a stejně mám období, kdy je mám suchý, ať mažu, jak mažuSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles