Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dobrá rada z lékárny: Hebké nožky, jemné ruce a sametové tělo

2. 09. 2022 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Zbavte se tvrdých, popraskaných pat i suchých, šupinatých rukou jednou provždy. Pomůže vám kosmetická řada Uxitol. Obsahuje ureu, účinnou složku, která kůži hydratuje a dodává ji sametovou hebkost i pružnost. Stačí deset minut péče denně a změny pocítíte téměř okamžitě.

„Jsem diabetik. Léčím se od svých sedmnácti let a můj zdravotní stav je stabilizovaný. Bojím se však různých komplikací spojených s touto nemocí, a proto se pečlivě starám o svoji pokožku a především chodidla a nohy,“ líčí svůj příběh pětadvacetiletá kosmetička Hanka.

Sympatická tmavovláska velkou část pracovního dne stojí na nohou a smáčí ruce ve vodě, když pečuje o pleť svých zákaznic. Večer však nezapomíná ani na sebe. Osvědčila se jí kosmetika Uxitol, kterou objevila v lékárně. Jejích blahodárných účinků si dopřává každý den. Pečuje nejen o své namáhané nohy, ale také o ruce a pokožku na celém těle.


Dobrá rada z lékárny: Hebké nožky, jemné ruce a sametové těloZázrak zvaný urea


Tato kosmetická řada Uxitol obsahuje účinnou složku urea, která kůži hydratuje a dodá jí sametovou hebkost i pružnost. Každý přípravek z této řady obsahuje různé množství urey podle toho, na jaký problém cílí - přípravek s 10 % obsahu urey pomůže zjemnit  ruce, s 25 % míří na zhrublou až popraskanou kůži pat a chodidel a s 13 % je určená nejen na sametovou pokožku celého těla, ale také na suché, hrubé a pigmentované lokty či kolena. Pomáhá i pacientům trpícím keratózou.



Hladké, krásné a hebké nohy do tří dnů

Uxitol 25

Uxitol25® je vhodný pro všechny, kteří chtějí mít svá chodidla a paty co nejrychleji v dobré kondici. Do tří dnů zjemní a vyhladí zhrublé a suché paty. Stačí deset minut denně a vaše nožky budou jemné, hladké a na dotyk příjemné. Uxitol 25 je vhodný i na praskliny na patách. Buďte však trpěliví. U takto poraněné kůže chvíli potrvá, než se opět vrátí do normálu. Výhodou krému je i příjemná konzistence. Není mastný, proto v koupelně neuklouznete na dlažbě.


Měkké ruce bez šupin a prasklinek

Uxitol 10

Proti suché, drsné, šupící se a popraskané pokožce na rukou, dlaních i prstech je tu Uxitol10® . Účinně hydratuje a zjemní pokožku, ošetří i drobné prasklinky, rychle se vstřebává a neutrálně voní. Lékárníci tento balzám na ruce vyvinuli poctivě a s maximální péčí. S ním se za své ruce nebudete stydět.


Sametové, hebké a přitažlivé těloUxitol


Kůže se s věkem mění, zhrubne, změní barvu, ztratí svoji pružnost, popraská, šupí se a olupuje. Příčinou mohou být různé nemoci (ichtyóza, keratóza pilaris neboli kuřecí kůže, ekzém, lupénka, diabetes nebo poruchy štítné žlázy), uživané léky nebo prostředí, ve kterém žijeme. Zjemňující tělové mléko Uxitol 13 vám dopřeje dokonalou, sametově hebkou, pružnou a hydratovanou pokožku po celém těle, kterou budete rádi ukazovat i se jí dotýkat.


Uxitol 10, Uxitol 13 i Uxitol 25 koupíte v každé lékárně – i v internetové, jako je například Lékárna.cz.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Už tu asi nikdo není, všichni už mají splněno Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Termín: 23,15-23,45 hodin - Stříbrňáky
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka