Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dovolená s celou rodinou za pár korun!

29. 06. 2018 | Praktické rady
-Komerční sdělení-

Letenky-levne.cz



Letní dovolené v poměru k ostatním volnům věnujeme nejvíce času, nicméně i v tomto případě  se snažíme minimalizovat čas strávený na cestě. Skvělou volbou je proto letět letadlem a vyhnout se tak všem dálničním uzavírkám a nekonečným zácpám. Nákup letenek je dnes nejen otázkou pár kliknutí, ale i se to vyplatí.  Časově i finančně. Nevěříte? Přesvědčte se sami.

Na novém českém vyhledávači letenkylevne.cz máte hned po otevření stránky možnost vidět nejlevnější letenky z ČR do celého světa, které tento systém aktuálně nabízí. Ceny jsou konečné, bez dodatečných poplatků a s garancí, že 98 % zobrazených letenek je v reálném čase skutečně dostupných. Patříte-li mezi ty, kteří se řídí hlavně cenou, pak máte v tento okamžik pravděpodobně jasno, kam se třeba již za pár dní vydáte. Ostatní mohou do vyhledávače zadat minimum parametrů, které je v tu chvíli napadá. Například "jižní Evropa" v letních měsících.



Během pěti vteřin se vám zobrazí nabídka možných destinací, a ty vás mohou dále inspirovat ve vašem plánování. Možná se do dané lokality chcete podívat v konkrétním měsíci, na víkend nebo více dnů. Zvažujete, že se na cestu vydá více rodin, místo v poledne se vrátíte až večer. Prostě cokoliv, co vás napadne. To vše upřesňujete klikáním v jednom okně, nemusíte se nikam vracet zpět, nic znovu vyplňovat. Na displeji se vám jen aktualizují výsledky vašeho vyhledávání dle nově zadaných parametrů.

Mallorka


Tak co říkáte, kam letos s rodinou vyrazíte? 

Tady je od nás několik tipů.


Mallorca – je největším z Baleárských ostrovů. V létě se zde můžete těšit na teploty kolem 30 °C, ale také krásné pláže a čisté moře. Na své si zde přijdou i milovníci památek. Řada z nich jako např.  katedrála La Seu se nachází v hlavním městě Palma de Mallorca. Na letenkylevne.cz z Prahy od 4 300 Kč.



Letenky-levně.cz

Dubrovník – toto chorvatské přístavní město je často nazýváno "perlou Jadranu". K jeho pohádkové atmosféře přispívá unikátní subtropická vegetace a hodnotná architektura. V letních měsících můžete navštívit kulturní festival - Dubrovnické letní hry, jehož se každoročně účastní okolo dvou tisícovek světoznámých umělců. Na letenkylevne.cz z Prahy od 3 900 Kč.






Fuerteventura


Fuerteventura – druhý největší z Kanárských ostrovů vás na první pohled okouzlí svými nekonečnými plážemi pokrytými zlatavým či bílým pískem a blankytným mořem. Nicméně zamířit můžete i do místních vesniček, vydat se po stopách větrných mlýnů nebo vyrazit do jedné z chráněných přírodních rezervací. Na letenkylevne.cz z Prahy 4 850 Kč.





Malaga

Málaga – toto přístavní město na jihu Španělska patří díky svému příjemnému podnebí, otevřenosti místních obyvatel,  působivé scenérii Slunečného pobřeží a okouzlujícím plážím k jedním z nejoblíbenějších kulturně-turistických destinací Iberijského poloostrova, kde si můžete dopřát potěšení všech svých smyslů. Na letenkylevne.cz z Prahy od 2 600 Kč.








Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dovolená s celou rodinou za pár korun!:

Dovolená s celou rodinou za pár korun!
Dovolená s celou rodinou za pár korun!
Dovolená s celou rodinou za pár korun!
Dovolená s celou rodinou za pár korun!
Dovolená s celou rodinou za pár korun!
Dovolená s celou rodinou za pár korun!
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles