Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fotr na tripu - 6. díl - 22. 5. 2024

20. 05. 2024 | Televizní tipy
Další dobrodružství Pepy Vrtala a jeho dcer pokračuje. Tým se vydal objevovat jednu z nejvyspělejších zemí světa. Přidejte se. Nejprve se podíváme do podmořského tunelu z roku 1932. Nyní se jím smí chodit jen pěšky. Třináct metrů pod mořem najdeme důkaz z padesátých let, že zde jezdily auta. Tunel byl důležitý i z vojenského hlediska.

Nad přístavem Tongyeong je zkombinována příroda s technologií. Park se jmenuje Dpirang, ve kterém hraje korejská hudba v moderním hávu. Jaké dobrodružství na expedici čeká? Audiovizuální šou zaujme především malé cestovatelky. Na tomto místě se zkrátka objevila moderní galerie pod širým nebem, která se stále mění.

Fotr na tripu - 6. díl - 22. 5. 2024Dále se vydáme na místo, kde v jednom okamžiku bylo 170 tisíc válečných zajatců během korejské války. Proč tábor byl postaven daleko a na ostrově? Aby nikdo neutíkal. Rebelie v táboře také proběhly, dění v táboře vyvolalo diskuzi o lidských právech. Tohle téma děti moc nezajímá, takže mají k dispozici únikovou hru. Kromě jiného se podíváme i na záchody a do polní kuchyně.

Navštívíme také Institut robotiky. Co mají v muzeu a na co jsou pyšní? My rozhodně na to, že v muzeu je vysvětlen původ slova robot. Tedy je v něm zmínka o České republice a Karlu Čapkovi. Pochopil by Karel Čapek dnešní humanoidní roboty? Asi by o nich napsal.

To a mnohem víc – už ve středu 22. 5. 2024 na COOLu.
Tak si to nenechte ujít.


Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Fotr na tripu - 6. díl - 22. 5. 2024:

Fotr na tripu - 6. díl - 22. 5. 2024
Fotr na tripu - 6. díl - 22. 5. 2024
Fotr na tripu - 6. díl - 22. 5. 2024
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !