Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gynekologické trable? Horké tipy, jak si nenechat pokazit léto a dovolenou

16. 05. 2023 | Nemoci
-Komerční sdělení-
Canesten









Těšíte se na léto? Samozřejmě, ale zároveň si ještě dobře pamatujete, že loni jste právě v této době řešila gynekologické trable. Co udělat, abyste se v nadcházející krásné části roku nemusela potýkat s pálením, svěděním, bolestmi v podbřišku a jinými potížemi, které pokazí vaši „intimní pohodu“?

Horko, zapaření, vlhké plavky, koupání v bazénech, hodiny prosezené při cestování na dovolenou, zvýšená sexuální aktivita, změny prostředí i přivření oka nad dobrotami se spoustou cukru. To vše je typické pro letní sezonu, která je pro intimní komfort ženy náročnou zkouškou.

S teplým počasím stoupá výskyt mykóz


Najednou vás začne „tam dole“ něco pálit, svědit a potíže se čím dál tím více zhoršují. Vaginální mykózu za svůj život prodělá asi 75 procent žen a mnohdy opakovaně.

CanesbalanceVaginální mykózy vznikají až v důsledku porušení rovnováhy poševní mikroflóry, kdy se kvasinky přemnoží a vyvolávají zánět v poševní sliznici. Za normálních okolností vaginální mikroflóře dominují zdraví prospěšné laktobacily, které dá se říci drží kvasinky a škodlivé bakterie na uzdě. Ale pak se něco stane a kvasinky dostanou svoji šanci. Léčba antibiotiky, cukrovka, nadměrná konzumace sladkostí, koupel ve znečištěné vodě, hormonální antikoncepce a nošení nevhodného (těsného a neprodyšného) spodního prádla – to všechno jsou okolnosti které nahrávají kvasinkám.

Holdujete cyklistice? Kandidózy mohou souviset i s dlouhodobou jízdou na kole, kdy sed v sedle přispěje k vytvoření neprodyšně uzavřeného prostoru. A v něm se daří kvasinkám.

Jak se projevují: Typickými příznaky jsou svědění a pálení pochvy (ve vnitřní i vnější oblasti), bílý výtok s hrudkovitou konzistencí, bolesti a tlak v podbřišku, bolest při pohlavním styku. Někdy se kvasinková infekce rozšíří i do močových cest, v těchto případech pak dochází k rozvoji příznaků typických pro tyto potíže, tedy k bolesti při močení a k opakovanému močení.

Jak se léčí: Léčba vaginální mykózy probíhá pomocí antimykotik – buď ve formě vaginálního krému nebo vaginálních tablet a kapslí.  Podpůrně se využívají i některé přírodní produkty. Ženy, které k mykózám inklinují, myslí na zdraví své vaginální mikroflóry již předem a používají přípravky s obsahem prebiotik, probiotik a postbiotik k podpoře zdavého vaginálního prostředí.

Prevence: Prostě se nezapařit, preferovat bavlněné prádlo, které dobře saje, brzy po vykoupání se převléknout do suchých plavek, pro intimní hygienu používat jemné prostředky, nepřehánět to se sladkostmi a myslet na dostatečný příjem tekutin. V rámci prevence změňte některé stravovací návyky – kromě cukru na minimum omezte kofein, alkohol, pivo, kynuté pečivo a oblíbené plísňové sýry.

HORKÝ TIP PRO LÉKÁRNIČKU NA LÉTO:


Vaginální kuličky Canesbalance – novinka pro intimní pohodu!

Vaginální kuličky Canesbalance

Vaginální kuličky Canesbalance nabízejí možnost přirozené formy léčby vaginálního diskomfortu. Obsahují kyselinu mléčnou a glykogen. Jde o vaginální prebiotikum s postbiotikem.

Kyselina mléčná je nepostradatelná pro udržení nízkého pH a zdravé vaginální mikroflóry. Nízké pH potlačuje růst nežádoucích bakteriálních mikroorganismů. Přípravky s kyselinou mléčnou jsou bezpečné a účinné. Glykogen je přirozeným zdrojem výživy pro laktobacily.

Benefity vaginálních kuliček Canesbalance:
    • ulevují přirozenou cestou
    • podpoří růst příznivě působících bakterií (Lactobacillus), které obnovují přirozené prostředí pochvy
    • zvyšují odolnost poševního prostředí
    • potlačují diskomfort, výtok a nepříjemný zápach, tedy hlavní příznaky bakteriální vaginózy
    • je možné je používat i v těhotenství (nicméně je doporučována konzultace s lékařem, pokud se domníváte, že máte vaginální infekci)

Kdy Canesbalance aplikovat?
Nejvhodnější je doba před ulehnutím na lůžko. Vaginální kuličky se nesmí dělit, jsou určeny v této dávce pro jednorázové použití. Vkládají se prsty hluboko do pochvy.


„Canesbalance ... ABY SE ŽENY CÍTILY SAMY SEBOU!“




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tak to byl poslední sběr, tak zase někdy při klikačkách na shledanou. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Termín: 20,15 - 20,30 hodin - auto
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles