Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledáte balzám na ruce a rty, který vydrží a nemusí se nanášet znova a znova?

29. 08. 2022 | Krása
-Komerční sdělení-

Léto bylo nádherné a plné slunce a nových zážitků. Dopřáli jsme si volno a relax, ale naše pokožka dostala pořádně zabrat. Teď přijdou i studenější rána a chladný vítr a brzy začneme hledat rukavice a šály. Proto bychom měli myslet i na jemnou kůži na rtech a rukou a dopřát jí dostatečnou regeneraci a péči. Ideální pro nadcházející období budou ošetřující balzámy, které obsahují kadidlový olej. Proč právě ten?

Kadidlový olej dokáže pokožku skvěle ošetřit. Má antiseptické vlastnosti a spolehlivě ničí baktérie. Urychluje tak proces hojení drobných ranek, odřenin a jizviček. Sjednocuje barvu pokožky a pomáhá s pigmentovými skvrnami, zlepšuje elasticitu pleti a působí na obnovu kolagenových vláken. A nejen to.  Krásná vůně kadidla má pozitivní vliv na lidskou mysl, proto je oblíbeným olejem u aromaterapeutů na celém světě. Doporučují ho především pro potlačení špatné nálady a deprese. Do nadcházejících podzimních dnů bude kosmetika s vůní kadidla skvělým bonusem. 

Ošetří, vyživí a zlepší náladu

i v podmračeném dni.


Kadidlové balzámy na rty a ruce a řadu dalších produktů z kadidlového oleje najdete v nabídce české značky Luban. Balzámy  Luban z pravého kadidlového oleje z Ománu se vyrábí s ohledem na životní prostředí v české certifikované laboratoři. Jsou čistě přírodní a neobsahují vodu, chemické konzervanty, barviva ani alkohol. V jejich složení najdete jen pečlivě vybrané kvalitní suroviny – jemný kadidlový olej z Ománu, bambucké máslo, květinové vosky a další přírodní oleje.


LUBAN
 
    •  skvělý i na velmi suché ruce
    •  vytváří jemný film, rychle se vstřebává
    •  zjemňuje pigmentové skvrny
    •  posiluje růst nehtů
    •  krásně voní kadidlem a růží




    •  na suché a rozpraskané rty
    •  vytváří jemný film, rychle se vstřebává
    •  zvláčňuje a vyživuje
    •  pomůže s opary a koutky
    •  krásně voní kadidlem a růží


Balzámy jsou balené ve skle v praktické velikosti vhodné i do kabelky. Obsahují velké množství účinných látek, proto stačí nanést vždy jen maličko. Lehce se roztírají a vydrží na rtech i rukou hodně dlouho. Nemusíte je tedy nanášet znovu a znovu jako u některých běžných produktů.  Kromě krásné orientální vůně kadidla jsou balzámy lehounce dovoněné i kapkou vzácné damašské růže. Vyzkoušejte tyto jedinečné balzámy Luban, které pohladí vaše smysly a váš nos, ruce i rty zabalí do jemné peřinky vůně a jemné péče.  Užijte si přírodní péči s vůní kadidla.
Kadidlová kosmetika Luban


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !