8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak bojovat s podzimní únavou? Zkuste lázně!

25. 09. 2013 | Péče o tělo
Nejlepší recept proti podzimním plískanicím? Jednoznačně relaxace. Někdo dává přednost skleničce vína a dobré knize, pro někoho je lepší aktivní forma relaxu, většina ale nepohrdne příjemnou masáží nebo léčivou, hřejivou koupelí. Lázně by měli lékaři předepisovat proti podzimní únavě možná i preventivně. Zkuste si je letos předepsat sami!

Domácí prostředí, noví lidé

Nejlépe si člověk od starostí běžných dní odpočine mimo své tradiční prostředí. Velké lázeňské rezorty sice někomu mohou vyhovovat, domácí atmosféra má ale pro stále více lidí to pravé kouzlo. Menší lázně mají ke svým klientům i mnohem osobnější přístup a lépe se zde domluvíte i na různých změnách programu.

Sestavte si pobyt dle vlastních představ. Základem je samozřejmě vstupní lékařská prohlídka a každý den alespoň jedna léčebná procedura. Například místo sauny můžete jít do bazénu, vybírejte si procedury a aktivity, které jsou Vám příjemné.

Jak bojovat s podzimní únavou? Zkuste lázně!Zázračné Mrtvé moře na dosah

Nemůžete zapomenout na letošní dovolenou u moře, kde jste si užívali léčivé účinky slané vody a hned byste jeli zpátky? Zavzpomínat na letní měsíce můžete i díky tomu, že řada lázní nabízí procedury s léčivou mořskou solí. Mezi ty nejúčinnější patří sůl z Mrtvého moře. Voda Mrtvého moře obsahuje neuvěřitelných 21 minerálů a 12 z nich nenajdete v žádné jiné vodě. Nechte se opečovávat v koupelích, bahenních zábalech i v solné jeskyni. Poděkuje vám vaše pokožka a třeba i bolavá záda.

Dopřejte si péči!

V lázních nenajdete jen zábaly a koupele, ale můžete se těšit i na výborné jídlo. Dopřejte si snídani do postele, ale i třeba gurmánské večeře. Když počasí dovolí, můžete vyrazit i na piknik. Dobré jídlo ve spojení s příjemným prostředím a relaxací bezpečně zažene všechny podzimní chmury.  

Vyrazte za barevným podzimem

Pokud ale máte podzim rádi a chcete si všechny jeho krásné barvy vychutnat, okolí lázní nabízí i pro vás spoustu aktivit. Dlouhé procházky nebo pohodové cyklovýlety má v doprovodných nabídkách řada z nich. Můžete si zapůjčit i hole na severskou chůzi, a znásobit tak účinky klasické chůze. Záleží jen na vás, jestli dáte přednost přírodě či městu.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak bojovat s podzimní únavou? Zkuste lázně!:

Jak bojovat s podzimní únavou? Zkuste lázně!
Jak bojovat s podzimní únavou? Zkuste lázně!
Jak bojovat s podzimní únavou? Zkuste lázně!
Jak bojovat s podzimní únavou? Zkuste lázně!
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
náhodou, aspoň představa je to pěkná..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Fakt dobrá rada.Jako v pořadu -Sama doma Smajlík.Kdo nám na ty lázně dá?Když peníze nepřidají a jen se zdražuje?Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles