Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak dosáhnout vysněné postavy? Tyto úžasné proměny musíte vidět

5. 07. 2021 | Diety
-Komerční sdělení-

NATURHOUSE















Ne každá dieta, která slibuje rychlý výsledek, je založena na redukci tuků. Proto většinou nebývá trvalá. Ve skutečnosti totiž dojde k úbytku svalové hmoty. Člověku se může sice zdát, že trochu zhubl, ale ne na dlouho.

Úspěšné (rozuměj zdravé a trvalé) hubnutí je možné pouze v případě, že tělu dodáme vyvážený příjem potravy. Ve výživové poradně NATURHOUSE se jedná o program, kde se klienti naučí kompletně přehodnotit dosavadní stravování. Dodržovat jídelníček není vůbec složité. Nejsložitější na tom je pochopit, proč, co a jak správně dělat. K redukci hmotnosti se využívají také exkluzivní bylinné produkty.

NATURHOUSE se za dobu svého působení stal silnou značkou. V Čechách je všech 93 poboček již dobře známých, protože pomohly mnohým lidem bojujícím nejen s nadváhou, ale i s jinými problémy.


Unikátní proměny klientů NATURHOUSE




Nikola

Nikola (33 let): - 30 kg


Nikola je šikovná mladá žena na mateřské dovolené, která se rozhodla být šik a získat takovou váhu, aby byla spokojená sama se sebou. NATURHOUSE začala navštěvovat na doporučení svých kamarádek. Největším překvapením pro ni bylo, že se stravovala pravidelně, netrpěla pocitem hladu, a přitom se jí dařilo hubnout. Nikola se stravovala podle speciálního jídelníčku, vyřadila sladkosti, tučné jídlo a sladké nápoje. Navíc přidala aktivity v podobě jízdy na inline bruslích a na kole. Dnes se Nikola cítí skvěle – je o 30 kilogramů lehčí a oblečení velikosti XL vyměnila za S!



AndreaAndrea (37 let): - 19 kg


Paní Andrea je máma dvou dětí, která se rozhodla zhubnout a být se sebou spokojená. Andrea je ovšem hluchoněmá. I s tímto hendikepem do toho šla. Andrea se musela spolehnout pouze na papír a tužku a na to, aby správně pochopila, jak má své stravování upravit. Využily se současně také mnohé jídelníčky a recepty, kde stačí jen postupovat podle návodu. No a vidíte ten rozdíl? Za půl roku má téměř 20 kg dole, moc jí to sluší a ohromně prokoukla.





Jiří

Jiří (50 let): - 50 kg


Pan Jiří je sympatický a usměvavý řidič autobusu. Pobočku NATURHOUSE navštívil hlavně proto, že jeho váha velmi výrazně narostla. Zadýchával se, obtížně se mu chodilo a hůř se cítil i za volantem. Navíc vše komplikovaly zdravotní obtíže jako cukrovka a vysoký tlak. Lékaři mu dali doporučení ohledně dávkování porcí jídel a pití co do množství a počtu za den. A samotné stravování řešil právě v NATURHOUSE. Tam mu vyšli vstříc a jídelníčky a recepty upravovali vždy s přihlédnutím k doporučením lékařů. Jirka si nadělil skvělý dárek ke svým 50. narozeninám – 50 kg dolů!!!


Zvládnete to také


Věříme, že tento článek a proměny budou motivací i pro vás. Nenechte se odradit, pokud se vám nedaří zbavit se přebytečných kilogramů, ať už těch po dětech, z minulosti či covidové pandemie.


Neváhejte se obrátit na pobočku NATURHOUSE ve vašem městě a domluvit si návštěvu. Těšíme se na vás!

NATURHOUSE


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !