Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se daří Kateřině po 4 týdnech hubnutí? První kila jsou dole!

27. 07. 2021 | Diety
-Komerční sdělení-

Pracovně vytížená maminka Kateřina na sebe neměla skoro žádný čas. Na jídlo pravidelně zapomínala a kvůli pracovnímu vytížení byl její jídelníček v katastrofálním stavu. Redakční výzva s KetoMix dietou Kateřině konečně pomohla s nastavením nového jídelníčku. Jak se Kateřině dařilo dodržovat nová pravidla a s čím musela zabojovat?

Kateřina

Věk: 35
Aktuální váha: 70,8 kg
Výška: 161 cm
Ráda by zhubla: o 10 kg na 60 kg


Maminka tří dětí (11, 10 let a 6 let), ale i velmi vytížená pracující žena. To je Kateřina. Během pracovního dne jí nezbývá čas na to si připravit kvalitní domácí jídlo. A protože se musí postarat ještě o rodinu, upozaďuje tím vlastní potřeby. Své pokusy o zdravý životní styl by ale ráda dotáhla do konce. Chtěla by se sama sobě i svému okolí zase líbit. Přála by si být zkrátka spokojená s postavou. K tomu ale Kateřině brání kila navíc. Oblíbené oblečení teď musí schovávat ve skříni, protože se do něj nevejde.
 
Kateřina po měsíci hubnutíZměnilo se pro vás něco v období pandemie? Jak jste to zvládala?  
Musím zaklepat, protože pro mě se toho moc nezměnilo. Kromě toho, že musím všude nosit respirátor nebo roušku. Nebo, že jsem se nemohla na jaře účastnit žádných skupinových cvičení.

Před 4 týdny jste dostala od redakce produkty KetoMix diety, jak jste s nimi spokojená?
Přiznám se, že jsem na začátku byla skeptická a k dietě přistupovala s rezervou. Dokonce mi začala i keto chřipka a bolestivá menstruace. To nebyla příjemná kombinace a začátek jsem celkem protrpěla. Nakonec jsem to ale překonala, keto chřipka odezněla, držela jsem se všech doporučení a vše konzultovala s výživovými poradci a nakonec se mi daří a s dietou jsem spokojená. Akorát kvůli pracovní vytíženosti nemám čas si s jídly vyhrát a vyzkoušet tak nespočetné množství receptů, které na facebookové skupince vídám. Naštěstí proteinový tyčinka nebo koktejl mi vždy vytrhnou trn z paty a jsou rychlou alternativou, když už opravdu nestíhám žádné jídlo. Jsem spokojená ale i s ostatními jídly, všechna až na zeleninovou polévku mi chutnají. Ale to je velmi individuální, podle facebookové skupiny uznávám, že každému je skutečně po chuti něco jiného a je to velmi rozličné.

Zkoušíte z jídel připravovat i nějaké recepty? Pokud ano, čím a kde jste se inspirovala?
Zkoušela jsem většinou různé druhy omelet se zeleninou. Například z cukety. Z polévky jsem naopak zkoušela housky. V tu chvíli jsem se inspirovala manuálem, někdy ale i právě již zmíněnou facebookovou skupinou. Nejraději mám ale cuketový perník, to si opravdu pochutnám. Není vůbec suchý, naopak je vláčný a opravdu se velmi podobá klasickému perníku. Navíc jsem si objednala čekankový sirup, na který jsem zvědavá, tak to ještě uvidím, zda si ho v jídelníčku nechám. Ještě jsem si vzpomněla, že mám také velmi ráda těstoviny, které krásně nahradím buď proteinovými a nebo těmi konjakovými. Dají se připravit na 100 způsobů.

Jaká je vaše aktuální váha? Podařilo se vám zhubnout? Případně kolik?
Aktuálně vážím už okolo 70 kilo. Na začátku jsem zhubla opravdu dost, myslím, že to byla i zadržovaná voda. Teď už to jde o něco pomaleji, kvůli menstruaci, ale stále hubnu! Mám dole cca 8 kilo, sláva!  

Měříte si i úbytky v cm?
Měřím, ale ne pravidelně. Všimla jsem si, že mi trošku „zplasklo“ bříško, ale stále je ještě pod tričkem více vidět. Známi mi říkají, že mou změnu vidí spíše na nohách.

Jak vaši změnu jídelníčku a postavy vnímá vaše okolí, jaké jsou jejich reakce?
Reakce jsou zatím dobré. Na jídelníček mé okolí bývá zatím skeptické, známí se obávají totiž jojo efektu, ale hubnutí si už všímají!

Máte před sebou ještě další 4 týdny hubnutí, čeho si přejete v tomto období dosáhnout?
Určitě bych ráda alespoň dalších 8 kilo shodila. Ještě bych si přála shodit nebo „zplasknout“ to povislé bříško. To mě stále trápí.

Na co se těšíte?
Těším se, až si konečně pořídím nové dvojdílné plavky :-)! A jsem moc ráda, že jsem začala dělat něco se svým jídelníčkem. Že jsem najela na nějaký zdravý rytmus a hodlám se ho pevně držet. Také jsem vděčná za to, že jsem začala s KetoMix dietou respektovat pitný režim. Vidím totiž na sobě, že jsem před tím kvůli tomu musela zadržovat hodně vody, protože jsem do této doby přes den moc nepila.


Čtěte také první článek o jejich začátcích:



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj holky, s touhle dietou mám velké zkušenosti a je super, jen má jednu nevýhodu, a to je ta finanční, a protože jsou ty výrobky tak drahé, tak vždy čekám až se objeví na stránkách http://kuponozdroj.cz . nějaká sleva a hned kupuji výrobky se slevou, dá se na tom hodně ušetřit. Hodně štěstí při hubnutí.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles