Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Je kolagen vhodný pro maminky? Odpovědi, které vás zajímají

5. 12. 2021 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Kolagen je pro naše tělo základní bílkovinou a potřebujeme ho naprosto všichni. Jelikož se nám v těle tvoří v dostatečném množství jen do určitého věku a časem může začít chybět, je vhodné si jej doplňovat pomocí kvalitních kolagenových hydrolyzátů. Obzvlášť je milují ženy, protože účinné kolagenové doplňky dokážou skutečně vyhladit pokožku, zlepšit její strukturu, podpořit hojení akné, pomáhají také na vlasy a krásnější nehty. Co však v těhotenství nebo během kojení? Je užívání těchto doplňků vhodné?

Význam kolagenu, který je základní bílkovinou v těle obratlovců, je nezanedbatelný. “Kolagen je ve vodě nerozpustná bílkovina, která je důležitou součástí vaziva, chrupavek, kostí, zubů, stěny cév, bazálních membrán, rohovek a je také hlavní stavební jednotkou kůže. Tvoří třetinu všech bílkovin v těle. Biologický význam kolagenu je velký,” píše v materiálu odborného časopisu Medicus news Dr. Tůmová z Katedry farmakologie a toxikologie FF UK v Bratislavě.

Je kolagen vhodný pro maminky? Odpovědi, které vás zajímajíPokud si žena zvolí kvalitní bioaktivní mořský kolagen, výsledky se většinou dostaví. Ověřenou značkou je také český Inca Collagen, který je již šestý rok na vrcholu žebříčků oblíbenosti mezi českými i slovenskými zákazníky. Velkou část z nich tvoří právě ženy, kterým pomáhá ke krásnější pleti, zdravějším vlasům a pevnějším nehtům, ale také na klouby, chrupavky a celý pohybový aparát. A tento efekt si dámy užívají. Ale v momentě, kdy se na testu ukáží dvě čárky, se v hlavě rodí dotazy. V první řadě, zda je bezpečné pokračovat v užívání doplňku.

Kolagen a těhotenství je sporným tématem. Na jedné straně je 100% čistý neochucený kolagenový hydrolyzát přírodní a tělu přirozená bílkovina, která se připravuje za přísných norem a pod dohledem vědeckých kapacit. Na straně druhé, čisté výživové doplňky bez obsahu jiných vitamínů podléhají legislativě EU a nesmí se doporučovat pro těhotné ženy.
Inca Collagen




















Kolagen a kojení, to je už jiná věc a žádná omezení zde neplatí. I Inca Collagen můžete užívat již od prvního dne po porodu. Pomůže vám:

    • při hojení poporodních ran a bolavých bradavek,
    • na hormonální akné, pigmentové skvrny a jiné pleťové neduhy, při kterých napomáhá regeneraci pokožky a pomáhá zlepšit její strukturu, rozjasnit, vyhladit a sjednotit ji,
    • na vypadávání vlasů, které je sice normální věc po narození miminka, ale mnohé maminky jsou z něj zoufalé. Tím, že kolagen regeneruje kůži, působí i na vlasové kořínky a tím obnovuje růst vlasů, zlepšuje jejich kvalitu, zvyšuje hustotu vlasů, zamezuje jejich hromadnému vypadávání,
    • pomáhá také ke zlepšení stavu nehtů,
    • pomáhá udržet zdravé dásně a zuby,
    • posiluje chrupavky, kosti, záda a také tkáně celého těla.



Hodnotí maminka Aneta Lokajová: “Bude to pomalu měsíc co kolagen užívám a už teď vidím, jak mám vypnutější pleť. Za tu dobu se mi neudělal ani jeden pupínek a o vlasech ani nemluvím, ty jsou pro mě nejvíc důležité a jsou boží. Maminky jen tip pro vás, kolagen můžete užívat i po porodu a při kojení, je to naprosto přírodní látka. V tomto období je kolagen výborný proti padání vlasů, striím a podobným věcem.”

Pokud hledáte opravdu účinný kolagen, je důležité podívat se na způsob výroby a ověřit si, zda je výživový doplněk bioaktivní, 100% čistý a z jakých zdrojů se získává. Tajemství úspěchu Inca Collagenu spočívá v tom, že je to naprosto čistý hydrolyzát získávaný z mořských ryb pomocí velmi šetrné metody. Při štěpení se využívají specifické enzymy, které za studena rozštěpí molekuly rybího kolagenu na fragmenty se zachovanou trojzávitnicí. Je to struktura, která zajišťuje jejich bioaktivitu. Díky enzymatické hydrolýze vzniká mikronizací jemný bílý prášek, který stačí rozmíchat ve sklenici vody a vypít.

Maminky, chcete-li si dopřát účinky čistého mořského kolagenu, doporučujeme zvolit koupi výhodných balíčků s Inca Collagen. Protože účinek kolagenu je pozorovatelný při dlouhodobém užívání, je nejlepší zásobit se předem a přitom ještě ušetříte.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles