Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

KetoMix proměna: Markéta by se ráda dostala pod 100 kilogramů

12. 07. 2021 | Diety
-Komerční sdělení-

Po třetím těhotenství se Markétě nedaří vůbec zhubnout. Povedlo se jí shodit maximálně dvě kila, která ale obratem nabrala zpátky. I proto se přihlásila do naší redakční výzvy s dietou KetoMix a hledá pomoc u profesionálů. Pomůžeme Markétě dostat se pod 100 kilo?

Sledujte příběh Markéty, která se před 4 týdny přihlásila do naší redakční hubnoucí výzvy s KetoMix. Postupně vás budeme informovat, jak se Markétě s hubnutím daří a na konci celé výzvy vám ukážeme její proměnu.


Kdo je Markéta, a proč by si přála zhubnout?


MarkétaMarkéta je maminkou tří krásných dětí. A přála by si tu pro ně být v plné síle. Ovšem po třetím těhotenství se jí dosud nepodařilo shodit nabraná kila. Ještě před dvěma lety, když se jí narodilo druhé miminko, dokázala svépomocí zhubnout 10 kilo. Ale po třetím přírůstku do rodiny se jí to nedaří. A tak balancuje na své váze plus mínus dvě kila a níž se to neposouvá. Nepomohla tomu ani situace v době pandemie, kdy byla všechna sportoviště a fitness centra většinu času zavřená.

Do výzvy s KetoMix se Markéta přihlásila, protože věří, že pod dohledem redakce a profesionálů se jí to tentokrát povede. Těší se na nový jídelníček a nebrání se ani pohybu. Při KetoMix dietě sice pohyb není na začátku vůbec nutný, ale se změnou postavy přijde i více energie na nové aktivity. A až se na to Markéta bude cítit může vyzkoušet KetoMix jógová videa pro začátečníky i pokročilé, které jsou zdarma k dispozici na facebookové skupině a youtube.


Co je to KetoMix dieta?


KetoMix využívá jednoduchý princip hubnutí, který funguje na všechny bez rozdílu věku či pohlaví. Když kontrolovaně omezíte ve svém jídelníčku příjem sacharidů (tedy cukrů), v těle nastane naprosto přirozená biochemická reakce. Chybějící cukry začne nahrazovat ketony, což jsou látky, které si tělo samo vytvoří z vašeho uloženého tuku, a využije je jako náhradní zdroj energie. Tím pádem hubnete jen tuk, nikoli svaly. A vaše kila začnou ubývat. Rychle a bez sebemenší námahy.

KetoMix dieta vám poskytne vše, co pro hubnutí potřebujete


Pokud chcete zhubnout opravdu efektivně a bez toho, abyste pravidla diety museli zdlouhavě studovat, svěřte se do rukou odborníků. KetoMix dieta vám poskytne jídla na celou dobu hubnutí. K ruce budete mít výživové poradkyně, které vám zdarma zodpoví všechny vaše dotazy. Vybírat si budete z široké nabídky jídel – od koktejlů přes proteinové tyčinky, kaše či pudinky až k omeletám a polévkám, pečivu nebo těstovinám. Chutě na sladké zaženete perníkem, nízkosacharidovými čokoládami a čokoládovými krémy. A dovolit si můžete i sklenku KetoMix vína denně s nachos, chipsy nebo sušeným masem.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !