8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kosmetika na celý den od Gabriella Salvete

24. 05. 2021 | Krása
-Komerční sdělení-

kosmetika Gabriella Salvete















Jistě znáte ten nepříjemný pocit, když máte plnou kosmetickou taštičku nejrůznějších produktů od různých značek. Make-up vám neladí se strukturou pudru, rozjasňovač dělá šmouhy a neplní správně svůj účel? Co takhle používat produkty od jedné značky, které k sobě perfektně padnou a působí harmonicky pro vaši pleť? Pojďte se seznámit s naší denní rutinou a produkty od Gabriella Salvete.

Ráno nebo večer, nabídka je široká!


Pojďme si ukázat, jak by měla ideálně vypadat denní rutina od rána do večera u žen, které chtějí používat make-up a zároveň mít svěží a zdravou pleť. Hned po ránu jistě oceníte, když budete mít po ruce masku pod oči, která zmírní kruhy pod očima a osvěží vás. Probuzení tak bude mnohem příjemnější. Po aplikaci masky je nutno pleť připravit na líčení. K tomu poslouží široká nabídka primerů nejrůznějších variant – na redukci pórů, zmatnění pleti, lepší přilnavost make-upu atd.

Vybrat si správný make-up je většinou celkem fuška. Námi nejoblíbenější jsou make-upy s SPF faktorem ideální na období, kdy slunce získává na síle. K fixaci poslouží nemalé množství pudrů – sypkých, tuhých nebo transparentních. Úžasné je, že Gabriella nenabízí pouze dekorativní kosmetiku, ale také doplňky k líčení, jenž umožní aplikaci. Štětce z řady TOOLS se stanou nedílnou součástí vaší kosmetické taštičky.
dekorativní kosmetika
Když máme nalíčený obličej, je dobré náš look podtrhnout svůdným pohledem. Co třeba použít umělé řasy nebo objemovou řasenku, kouřové oční stíny nebo zvýraznit obočí pomocí fixačního gelu a tužky na obočí. Rty k zulíbání zaručí používání oleje LIP OIL TINT, který předejde popraskání rtů a umožní vám používání nejrůznějších rtěnek od lesklých po matné, od tekutých po tuhé. Stačí jen zapojit fantazii a odstín přizpůsobit náladě.

kosmetika Gabriella SalvetePo příchodu domů je potřeba dopřát pleti pořádný nádech. K odlíčení je vhodné použít jeden z nabízených produktů k čištění pleti. Poté nanést pleťovou masku a poděkovat svému tělu za perfektní každodenní fungování horkou koupelí. Lázeňský prožitek podpoříte solí do koupele, nebo šumivou bombou s velmi příjemnými vůněmi. Bomby do koupele jsou nabízeny i v dětské verzi s vůní borůvek a třešní. Pomyslnou třešinku na dort nasadíte sprchovými gely s hydratační a pečující schopností.


Není důvod váhat!


Pokud vás naše denní rutina zaujala a chcete ji vyzkoušet, můžete se zúčastnit naší soutěže o balíček produktů Gabriella Salvete. Šance na výhru je vysoká, balíčků je totiž připraveno pět. Pokud však nevyhrajete, můžete si širokou nabídku prohlédnout na elnino.cz. Postačí pár kliknutí a objednávku vám doručíme až ke dveřím.
dekorativní kosmetika Gabriella Salvete









Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Kosmetika na celý den od Gabriella Salvete:

Kosmetika na celý den od Gabriella Salvete
Kosmetika na celý den od Gabriella Salvete
Kosmetika na celý den od Gabriella Salvete
Kosmetika na celý den od Gabriella Salvete
Kosmetika na celý den od Gabriella Salvete
Kosmetika na celý den od Gabriella Salvete
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Taky jsem ji dřív používala, ale jak jsem starší, tak jsem si oblíbila přírodní kosmetiku, kterou si objednávám z https://www.all-the-best.eu/ . Není škodlivá pro pleť a navíc jí dodává spoustu vitamínů, které teď už potřebuju. Je to velký rozdíl. Pečuju o pleť pořád stejně, ale s lepší kosmetikou je lepší i moje pleť.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles