Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krásná doba filmů pro pamětníky ...

15. 08. 2009 | Vaše příběhy
Už delší dobu mám podezření, že se do města nehodím a moje křehká romantická dušička - hluboko pod nánosem velkoměstských ambicí, hluboko pod krustou puchýřů z dlažebních kostek, pod vrstvou stresu z věčného nestíhání vteřinové ručičky, tam někde sedí moje malé vesnické zaprdlé JÁ, co chce sekat trávu. Zatím to spíš vypadá, že místo hlídače krav budu diplomovaný zubní technik.

Když jsem včera cucala v puse stéblo a očumovala korunu třešně, věnovala jsem při pohledu na to komunistické ovoce tichou vzpomínku Miladě Horákové a také svému poklidnému a krásnému dětství. Co se to se mnou sakra stalo?

Nestíhám spát, nestíhám jíst, a když mi stresem vylézající oči z důlku, a polknu neurol a jedu dál. Mám život jako křeček v kolotoči, mažu a mažu a kolečko se točí a já nemůžu vyskočit, Víte, co mi chybí? Babička tomu říká "pomalý čas". Ztratila jsem asi schopnost vypnout, na chvíli zblbnout, Krásná doba filmů pro pamětníky ...koukat jako puk a nemyslet na vybitou baterku v mobilu, složenky, kafe a tu zatracenou hnusnou a zbytečnou věc, které říkáme vteřinová ručička. Na co je vlastně vteřinová ručička kromě silvestra? Na houby. Na houby bych šla a ráda! S košíkem. Místo toho probíhám obchodem s vakuovanými žampióny v plastovém koši.

Nedávno jsem viděla kus filmu pro pamětníky , a v tom filmu si dva milenci domlouvali romantickou schůzku ! "až začnou zvonit klekání". Kouzelná specifikace času.

To by se šéf divil, kdybych chodila do práce "až budou kokrhat kohouti" a z práce "se slepicema" ( Můj kamarád dělá v kanceláři s pěti ukřičenými blondýnami, takže z práce se slepicemi už léta skutečně chodí ).

Kam se ztratil "pomalej čas" : Chybí mi. A tak prosím Vás hledám brigádu někde na venkově, kde smrdí hnůj a kde mi místo neurolu přijde dát dobrou  noc liška.

Lindita - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
ano,určitě na 100% vtipný a veselý příběh!!!!!!!!!!
Obrázek uživatelky
profil
Občas se divím vlastní mamince, dámě v letech, že se dokáže rozplývat a smát u starých filmů. Často přemýšlím, co na těch filmech vlastně vidí, zápletky hloupoučké, na hercích je vidět, že numěli hrát před kamerou a již vůbec nedokáži pochopit, že Oldřich Nový mohl hrát milovníky. Ovšem chovali se stějně, jako dnešní celebrity, dýchánky a střídání partnerů v posteli.
Obrázek uživatelky
profil
spěch a chvat přináší napětí a stres
Obrázek uživatelky
profil
Každý občas potřebuje vypnout. Dnešní doba je uspěchaná, plná stresu. Já taky nejraději relaxuji někde v přírodě.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlík

Na chvíli vypnout umím! Musím, jinak bych měla brzy pocit, že nic nestíhám a čas utíká a já ho nemůžu chytit. Na pár hodin vypnout telefon a udělat se pro sebe a bude fajnSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles