Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Léto v Beskydech s wellness i zážitky? Rezervujte teď za nejlepší cenu

6. 05. 2022 | Česká republika
-Komerční sdělení-

Wellness Hotel Horal










Malebná příroda Beskyd s neporušenými lesy, dřevěnými chaloupkami a stády ovcí na úbočích hor, úžasný wellness, skvělé jídlo a hlavně: božský klid.

Láká vás přesně taková letní dovolená? Máte ji doslova „za rohem“: hodinu cesty autem v Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích. A až do 15. 5. si můžete pobyt rezervovat za tu nejvýhodnější first minute cenu. 

Letní pobyty ve zdejších hotelech Lanterna a Horal jsou doslova plné pohody a nevšedních zážitků. Spoustu z nich máte rovnou v ceně pobytu. Největším lákadlem je bezpochyby časově neomezený vstup do Wellness Horal s termálními bazény, fitkem a saunovým světem, kde se několikrát denně konají saunové rituály, z toho jeden speciálně pro děti. Díky wellness máte o program postaráno nejen večer po výletech, ale i za horšího počasí.

Letní pobyty v hotelu Horal












A to není vše. Letní pobyty zahrnují také snídani a večeři, relaxační masáž od rodilých asijských terapeutů, lekci golfu pro začátečníky, piknik nebo ranní jógu pod širým nebem - u hotelu Lanterna nově i na venkovních teráskách na louce s výhledem do údolí. Děti jistě potěší volná rodinná vstupenka do dětského parku v Bílé.

V Lanterně je navíc v ceně i odpolední snack Aperitivo moment a vstup do dalšího, komorního hotelového L-Spa centra vyhrazeného jen pro ubytované hosty.

K tomu můžete využít spoustu dalších služeb: půjčovnu elektrokol KTM, kurzy pečení valašských frgálů a pizzy, úžasné hudební podvečery na terase nebo třeba letošní novinku: lekce tenisu pro děti a in-line bruslení.

Hotel Horal












Na výlety po okolí vám v recepci zdarma půjčí LEKI hole na nordic walking a přidají mapku s tipy, kam vyrazit. Přímo u hotelů Resort Valachy vybudoval několik naučných stezek. V okolí jsou hned tři rozhledny, ale také legendární Karlovský kostel postavený bez jediného kousku kovu, ke koupání láká vodní nádrž Na Stanoch zvaná valašský Balaton a za návštěvu stojí i blízké Pustevny, bájné hory Radhošť a Soláň nebo skanzen v Rožnově pod Radhoštěm.
Teď už jen promyslet, který hotel si vybrat.

Letní dovolená ve Velkých Karlovicích












Zatímco Wellness hotel Horal je svou polohou a službami víc zaměřený na aktivitní cestovatele, sportovce či rodiny s dětmi, milovníci komornější atmosféry si určitě přijdou na své ve Spa hotelu Lanterna, proslulém zážitkovou gastronomií i tematickými pobyty.

V Lanterně vás v létě navíc čeká skvělá novinka: venkovní terasa, na níž si vychutnáte speciality místní kuchyně, šálek kávy či sklenku vína od snídaně až do večera. Mezi prvními oceníte nový vzhled hotelové restaurace, která právě prochází proměnou.
Nechejte se hýčkat a dopřejte si jedinečné služby vyhlášeného dovolenkového resortu, na které budete rádi vzpomínat. Stačí si jen včas rezervovat pokoj a začít se těšit na léto.

Náš tip

    • Nemáte dost času na vícedenní dovolenou? Dopřejte si alespoň dvě noci s pobytem Romantické hýčkání, který je ideální hlavně pro páry.
    • Ubytujte se ve Spa hotelu Lanterna v době Týdne kultury na Valašsku a v ceně máte vstupenku na divadelní představení.
    • Chcete nejen odpočívat, ale také se věnovat svému rozvoji? Přijeďte 10. – 13. 7. na pobyt s legendárním koučem Marianem Jelínkem ve Spa hotelu Lanterna.

Hotel Lanterna













Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
hned bych jelaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles