8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lež na pláži představí sestry Prachařovy a Sofii Höppnerovou

1. 04. 2024 | Televizní tipy
Televize Prima pouští na obrazovky 1. dubna nový osmidílný, pohodový seriál Lež na pláži. Příběh zavede diváky na chorvatské pláže, kde v jednom místním hotelu pracují tři zajímavé české holky v podání Rozálie Prachařové, Josefíny Prachařové a Sofie Höppnerové. Tyhle tři krásky padnou do oka třem klukům, co utíkají před mafiánským bossem.

Radek Melša, Daniel Kadlec a Filip Červenka musí rychle zmizet ze země, vezmou starou dodávku a prchají za hranice. Po hodinách jízdy zastaví u hotelu, kde pracují tři kamarádky – Jarmila, Adéla a Hanka – a ty za malé zdržení určitě stojí.

Lež na pláži představí sestry Prachařovy a Sofii HöppnerovouPro všechny tři dámy byl nový seriál velká příležitost a role, kterou si naplno užívaly. „S Josefínou a Rozálií se známe odmala, žádnou nervozitou před sebou netrpíme, a díky tomu byla na natáčení taková domácká atmosféra. Všechno si sedlo, jsme na sebe napojené a jsme jako sestry,“ prozrazuje Sofie Höppnerová, která si zahraje velkou sportovkyni a tanečnici.

Ty skutečné sestry Josefína a Rozálie Prachařovy se v seriálu Lež na pláži představí jako kamarádky. „Myslím, že byla velká výhoda, že jsme hrály se sestrou spolu. Postavy se pak vytvářely snadněji, vztahy se vyvíjely přirozeněji a věděly jsme, jak na sebe reagovat. V tom to bylo skvělé,“ vypráví Rozálie, která je tou starší sestrou. „Natáčet se sestrou bylo moc fajn, přirozené, a to vám hodně pomáhá,“ souhlasí Josefína, která byla nadšená i z režiséra Vojty Moravce.

„Byl hyperaktivní, přicházela s ním na plac obrovská energie. Přenášel ji i na nás.“ A s tím souhlasí i starší Rozálie. „Ano, byl velmi energický. Ptala jsem se ho, na co se nejvíc těší, říkal, že na každý den. Mně nějakou dobu trvá, než se otevřu, a Vojta mi velmi pomohl – přistupoval ke mně s tímto vědomím a bylo to pro mne naprosto vyhovující. Dával mi čas a jsem moc ráda, že jsem s někým takovým mohla pracovat.“

Jakmile se herečky podívaly na první díl, vynořily se vzpomínky na téměř dvouměsíční natáčení na ostrově Brač. „Okamžitě se mi vybavily chvíle, kdy jsem natáčeli. Je zajímavé vidět na plátně ta prostředí, která známe, kde jsme chodili. Žili jsme tam,“ prozrazuje Josefína a přiznává, že dívat se na sebe v seriálu jí není příjemné. „Myslím, že to má každý, jednou stačilo, a víc to asi nezvládnu. Když slyšíte svůj hlas, díváte se na sebe – nemám to ráda. Jinak všichni ostatní byli skvělí a Róza mě moc baví,“ umívá se Josefína.

„Jsem moc ráda, že jsme šly do natáčení se sestrou spolu, a jsem na ni pyšná,“ prozrazuje Rozálie a na otázku, zda se i rodiče Linda Rybová a David Prachař podívají na novinku Lež na pláži, s úsměvem odpovídají, že asi ne. „Možná se podívají. Víte, my se na sebe cíleně nekoukáme. Televize není zapnutá pokaždé, když v ní někdo z rodiny hraje.“

Jarmila Marešová – Rozálie Prachařová


Jarmila je střelená, jedná impulzivně, a protože je neorganizovaná a chaotická, tak se ve světě často ztrácí. Pracuje v hotelu jako delegátka cestovní kanceláře a zmatky, které mnohdy způsobí, jí prochází, protože je milá a roztomilá.

Adéla Bajerová – Josefína Prachařová


Dcera majitele hotelu. Chce otci dokázat, že se o sebe umí postarat sama. V hotelu pracuje dobrovolně jako barmanka a v této profesi vyniká. Rodinný hotel a personál zná velmi dobře, jelikož sem jezdí od útlého dětství.

Hanka Ludvíková – Sofie Höppnerová


Animátorka se sportovní postavou i duchem. Je raněná láskou a cítí se zrazená. S Adélou ji pojilo velké přátelství do chvíle, kdy si její kluk vybral Adélu. Už od základní školy neměla volný čas, který by mohla trávit s kamarády. Chtěla by se stát slavnou choreografkou, ideálně pro londýnské muzikály.

Diváci se mohou těšit na Sandru Novákovu, Martina Trnavského, Radka Melšu, Libora Matouše, Daniela Kadlece, Filipa Červenku, Hanu Drozdovou a další.

Seriál Lež na pláži startuje na televizi Prima 1. 4. 2024 a pak následujících sedm pondělků.


Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Lež na pláži představí sestry Prachařovy a Sofii Höppnerovou:

Lež na pláži představí sestry Prachařovy a Sofii Höppnerovou
Lež na pláži představí sestry Prachařovy a Sofii Höppnerovou
Lež na pláži představí sestry Prachařovy a Sofii Höppnerovou
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !