Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Malý orgán s řadou důležitých funkcí. Zjistěte více díky online kurzu Zdravá štítná žláza

30. 06. 2021 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Víte, proč je pro náš organismus důležitá štítná žláza a jak vlastně funguje? Pokud s ní nemáte problémy, tak tyto informace možná pouze tušíte. Málokdo ví, jak je důležitá a co všechno má v našem těle na starosti. Tyto informace a ještě více vám přinese online kurz Zdravá štítná žláza, který si můžete objednat na webu zdravyeshop.cz.

Důležitost štítné žlázy


Možná tušíte, že se nachází v oblasti krku, možná ne. Jedná se sice o orgán velmi malý, ale velkého významu. Její onemocnění, které souvisí s její sníženou nebo zvýšenou činností, se vyskytuje v naší populaci poměrně často. Nezřídka se jedná i o chronický autoimunitní zánět. Pokud nechodíte na pravidelné endokrinologické kontroly, což asi dělá málokdo z nás, možná ani netušíte, že s vaší štítnou žlázou není něco v pořádku.

štítná žlázaŠtítná žláza má za úkol regulaci metabolických procesů, velkou měrou se podílí na činnosti téměř všech orgánů našeho těla. Pokud nemáte v pořádku štítnou žlázu, nepodaří se vám udržet vaše kila pod kontrolou. Nedaří se vám otěhotnět? Jednou z příčin může být právě špatná funkce štítné žlázy. Padají vám vlasy, štěpí se nehty, objevuje se u vás zhoršená kvalita kůže? I to může mít na svědomí štítná žláza. Jestliže štítná žláza nefunguje tak, jak by měla, vzniká v našem těle hormonální nerovnováha a tak se pak projevuje celou řadou zdravotních obtíží. Kromě toho má vliv i na další žlázy, které produkují tělu prospěšné hormony. Negativně na nás působí i únava, vyčerpanost nebo nedostatek energie. I to mohou být následky špatné funkce štítné žlázy.

Náplň online kurzu "Zdravá štítná žláza"


Součástí kurzu je e-book a 1,5 hodinové video, které vám velmi podrobně vysvětlí fungování štítné žlázy. Výhodou je, že materiály vám zůstanou a můžete se k nim kdykoli vrátit. Dozvíte se o zdravé činnosti štítné žlázy, získáte informace o tom, jak o ni pečovat, co všechno patří k prevenci, jaké druhy onemocnění se u štítné žlázy vyskytují, o tom, jaké hormony produkuje a jak její činnost správnou nutriční formou podporovat. Veškeré potřebné informace naleznete na již výše zmiňovaném webu.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda