Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maminko, přijď i s miminkem do kina! ...a užijte si to oba

17. 05. 2010 | Výchova
Pilotní akce byla již v listopadu minulého roku v Pardubicích za účasti kmotry a patronky projektu, rodačky z města perníku, paní Jolany Voldánové,  která je královnou zpravodajství.

 S Hvězdnou mámou může maminka klidně zajít do kina na svůj oblíbený tzv. „dospělácký“  film a zůstat při tom tou nejstarostlivější a nejbáječnější maminkou na světě, protože si své miminko (dítě do cca 2-3 let) vezme s sebou. Herecké výkony si může  vychutnávat s děťátkem v náručí, své miminko přitom bez ostychu nakrmit a společně s dalšími matkami a jejich ratolestmi zažít mnoho prima chvil plných nových zážitků.

Být matkou a zároveň zůstat ženou, která se ani v době mateřství nemusí vzdát práva na plnohodnotný společenský a kulturní život!

Herecké výkony si může vychutnávat s děťátkem v náručí, své miminko přitom bez ostychu nakrmit, nebo s klidným svědomím důvěřovat našim pomocnicím, které si s dětmi vyhrají, přečtou knížku, namalují obrázek, pomohou na klouzačce apod… Deky s hračkami, klouzačka, odrážedla, přebalovací podložka aj. jsou umístěné přímo pod  platném.. "Přiznávám, že závěrem akce i po celém kinosále."
Hvězdná máma"Snažíme se, aby měla projekce filmu tišší zvuk, ale přesné nastavení „tzv. decibelů“ ladíme v průběhu každého filmu individuálně, jak je zrovna maminkám příjemné.. Promítáme za tlumeného světla, aby se děti nebály a měly své maminky „v dohledu“."

Před samotnou projekcí filmu – cca 10-15 min. věnujeme čas gen. partnerovi daného měsíce = kontaktní „nekomerční“ kampaň, informativní zajímavosti pro naši cílovou skupinu, popřípadě otázky z publika apod.. -) právo na informace, na možnosti vzdělávání apod.

Výběr filmů:

Jasně vedou v oblibě filmy z české produkce, ale i ty zahraniční, když jsou kvalitní, maminky přijmou. Maminky mají možnost „své volby“, mohou mi na webu napsat, navrhnout, co by je aktuálně potěšilo, zajímalo...
Hned úvodem, po příchodu na Hvěznou Mámu jsou pro maminku a její děti připraveny dárečky, a to v hojném počtu. Jsou to dárky od partnerů projektu.
Vylosujeme i výherkyni soutěže, která je odměněna hodnotnou cenou.

Děti kříčí, všichni kolem se otáčejí a z představení nebo kulturního programu ne

Hvězdná máma

má nic maminka, dítě ani jeho okolí. Tak takový scénář zná bohužel důvěrně většina matek s malými dětmi. Těm se ale nyní snaží vyjít vstříc projekt s názvem Hvězdná máma, který umožní dopřát si chvilku pro sebe v kině a přitom mít u sebe miminko, děťátko. „Tento rodinný projekt zapojuje maminky do běžného společenského života. Maminky odchází z našich akcí s úsměvem a pohodou a někdy možná i trochu překvapené, protože si myslely, že v tomto náročném a zároveň překrásném období si nebudou moci dovolit uvědomit, připomenout si, že nejsou jenom matkami, ale hlavně ženou (tato myšlenka je pro náš projekt stěžejní), která má svá práva a možnosti, například vidět svůj „dospělácký“ film, aniž by se cítily sobecky, že mají dítě odložené někde mimo svůj pohled,“ říká vedoucí projektu Květa Štěrbová.
„Křičení, plakání, brebentění... to je dětská přirozenost. Děti jsou naše zrcadla, jestliže je mamince dobře, i děti jsou v pohodě! Samozřejmě, že občas zaslechnu přímo „hvězdný křik“.. Buď si maminka může jít s miminkem na chodbu (po dohodě je možné vzít kočárek dovnitř), ale už byla i naše asistentka pověřena s „uhoupáním, uvozením“ miminka venku, potom bylo předáno mamince spící miminko v kočárku, zapnula si tzv. el. chůvičku, kterou si občas maminka také vozí, a v klidu si sledovala film!:-) Nebo má „dozor“ asistentka na chodbě kina u spících kočárků, to je také vysoce odpovědná funkce“, dodává s úsměvem Květa Štěrbová.

Hvězdná mámaProzatím jsme v regionu Pardubického kraje - s pravidelným datumem, a to v Pardubicích - první středu v měsíci (CineStar- OC Grand) a v Chrudimi - první čtvrtek v měsíci (Městské kino). Začínáme vždy od 9.30 h. Vstupné je nastaveno vždy za akční - sníženou cenu a platí pouze maminka, děti mají vstup zdarma.

Vzhledem ke kladným ohlasům široké veřejnosti a maminek z jiných měst, které za námi dokonce dojíždí, připravujeme nabídky na spolupráci i ostatními kiny v republice, které projeví zájem o produkci úspěšného projektu.

Cíl Hvězdné mámy -  netradiční formu podporovat návštěvnost kina, a to v „hluchém“ dopoledním čase. HM také klade důraz  na sociologický význam projektu - zařazení cílové skupiny maminek s dětmi do tzv. „normální“ společnosti.
„Hvězdná máma“ je značka, s kterou lze podnikat různými směry, tedy pouze za předpokladu, že úroveň a „duch“ značky zůstane stejný. Značka HM je registrována.


Více na: www.hvezdnamama.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Maminko, přijď i s miminkem do kina! ...a užijte si to oba:

Maminko, přijď i s miminkem do kina! ...a užijte si to oba
Maminko, přijď i s miminkem do kina! ...a užijte si to oba
Maminko, přijď i s miminkem do kina! ...a užijte si to oba
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Mimochodem, tu první fotku maminky s dítětem, tu fotil profesionál?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles