Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Movember: Angry Beards naspořili 150 tisíc nejen pro prevenci zdravých koulí

20. 12. 2022 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

ANGRY BEARDS







Neortodoxní značka pánské kosmetiky Angry Beards se v listopadu zaměřila na charitativní projekt pro prevenci mužského zdraví. Ostatně, její náplní práce je mimo jiné péče o spokojené koule. Výsledkem společného úsilí se zákazníky je parádní výtěžek 150 tisíc korun. A k tomu přídavkem na 20 tisíc zákazníků dostalo leták s návodem na samovyšetření.


Předání symbolického šeku na 150.000 Kč





Péče o zdraví není nikdy dost, obzvláště u chlapů, kteří (samozřejmě pokud nedostanou rýmičku) mají společenskou tendenci ´neznat bolest´. „Už roky nazýváme věci pravými jmény. Síla se neměří odérem na sto honů. Mužský s kosmetikou není fiflena. Nejsilnějším, ale i nejslabším článkem chlapa, jsou jeho koule. Proto jsme se s chlapy rozhodli prověřit vercajk a veškerá listopadová dýška putovala na konto nadace Muži proti rakovině. A ke všem kulečníkovým produktům v měsíci Movemberu jsme přibalili leták s blbuvzdorným návodem na self revizi,“ vysvětluje zakladatel značky, Tomáš Čech.

Angry Beards

















Zakladatelem a spolumajitelem nekompromisní značky Angry Beards je Tomáš Čech. Angry Beards nabízí chlapskou kosmetiku (nejen) na vousy. Nejvěhlasnějšími produkty značky se ale staly sportovní lubrikant a deodorant na koule. „Když má chlap pytel, tak by měl mít i koule. A o ty se starat.“ Značka Angry Beards se proslavila řízným marketingem, kde humor téměř nezná mezí. A výsledkem je loňský obrat v hodnotě 125 milionů Kč ve třech zemích Evropy a nemalá zákaznická skvadra, pro kterou je to love brand.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !