8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na jazyky nebuďte sami

5. 05. 2009 | Finance
Protože v dnešní době není moc času skoro na nic, všichni pořád někam spěcháme, uchylujeme se tak při studiu jazyků k učebnicím pro samouky a při komunikaci v zahraničí ke slovníkům a překladačům. Mnohdy si však nevíme rady. Nevíme, jaké slovo správně zvolit, jak se co vyslovuje, kde najít vhodné cvičení apod. A učitel ani překladatel není nikde nablízku.

Portál jazykové studia www.studiumonline.cz připravil pro všechny časově vytížené studenty unikátní službu BUDDY. Toto slovo znamená v angličtině kamarád a www.studiumonline.cz jej nabízí ve dvou podobách. První z nich je iBUDDY, tedy Váš osobní online poradce při studiu jazyků. Služba je k dispozici pomocí programů SKYPE nebo ICQ a to denně od 7 do 24 hodin, včetně víkendů. Na online linkách čekají zkušení lektoři, kteří Vám vysvětlí obtížný jev, poradí s jeho naučením, pomohou najít doplňková cvičení a materiály ke zvládnutí daného jazyka. Současně jsou připraveni vám pomoci při psaní e-mailů nebo dopisů v cizím jazyce.

učte se anglickyDruhým typem je mBUDDY, tedy mobilní kamarád. Tato služba je určena především pro všechny, kteří plánují vycestovat do nějaké země a nechtějí tam být odkázáni jen na svůj slovník nebo překladač. Jakmile se dostanete do situace, kdy si nevíte rady, stačí poslat SMS s heslem mBUDDY a váš dotaz, frázi, slovíčko či pomoc o radu, a zbytek nechat již na zkušených překladatelích. Služba je k dispozici nonstop a pro případné zájemce je portál připraven nabídnout službu i telefonicky formou hovoru.


STUDUJTE CIZÍ JAZYKY S CHYTROU ŽENOU.........

ZDARMA  !!!

Pro všechny čtenářky chytrezeny.cz máme dárek a to v podobě 50% slevy na službu iBUDDY a při zakoupení mBUDDY obdržíte další týden pro Vás či své blízké zdarma. Pro uplatnění obou výhod je třeba při objednávce do zprávy pro prodejce uvést heslo chytrazena.cz  

A protože chytrazena.cz ve spolupráci s www.studiumonline.cz každoročně přináší čtenářkám před létem možnost studia ZDARMA, nebude tomu jinak ani letos, kdy jsme pro Vás připravili jak možnost nechat se zdarma otestovat ve 14-ti jazycích, tak i lekci angličtiny nebo němčiny online s lektorem ZDARMA.  

Služby si objednejte nejpozději do 15.5.2009.

Lekce angličtiny nebo němčiny jsou ZDE.

Jazykové testy ze 14 světových jazyků jsou ZDE.


učte se anglickyA aby výhod nebylo málo, od tohoto měsíce nabízí portál www.studiumonline.cz všem čtenářkám portalu chytrazena.cz stálou slevu min. 15% na veškerou svou nabídku. Abyste slevu mohli trvale využívat, je třeba se na portál registrovat, pokud již nejste. A to učiníte ZDE.

Pak své přihlašovací jméno zašlete na e-mail: studiumonline@ienter.cz a do předmětu připište heslo chytrazena.cz. Pracovníci portálu Vás pak v systému přeřadí do výhodnější cenové skupiny a vy kdykoliv se v budoucnu přihlásíte, naleznete nabídku již s Vaší slevou min. 15%. 
 

Angličtina na cesty

Zbrusu nový kurz ABROAD! jsme připravili pro všechny, kteří se chtějí na své cesty vypravit s lepší znalostí angličtiny........Umět se dorozumět v běžných situacích i v případě zranění, nehody či jiných nečekaných momentů na cestách.

Kurz obsahuje každý den totožnou podobu: krátké vysvětlení gramatiky, probrání slovní zásoby a frází, poslech k danému tématu, cvičení na situační dialogy, zajímavé informace na cesty.
Hlavními tématy budou například:  cestujeme letadlem, Hotel a ubytování,
Restaurace, Nakupujeme, Památky, Poznáváme nové lidi, Bezpečí a zdraví na cestách.

Nový kurz ABROAD obsahuje 42 lekcí a každý den se budete aktivně vzdělávat.

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !