MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aby vás na dovolené nepostihla zácpa

28. 06. 2016 | Nemoci
Mnozí z nás letos raději vymění dovolenou u moře za poznávání tuzemských krás. Vždyť v Česku je toho tolik k vidění a objevování! Přesto při balení nezapomeňte na cestovní lékárničku, jelikož i v tuzemsku vás mohou postihnout zdravotní potíže. Nemusí být nijak závažné, stačí pouhá zácpa, ale i ta dokáže být pořádně nepříjemná. 

Za vznikem zácpy často stojí psychika a stres. Trápí vás myšlenky, zda stihnete vyřídit všechny pracovní záležitosti před svým odjezdem, máte sbaleny všechny potřebné věci a jaká bude cesta na místo odpočinku. Možná se vám toho hlavou honí ještě mnohem více. Tělo na tyto obavy může zareagovat po svém a střeva se zpomalí.

Možná vám zácpa nepřijde jako velký problém a komplikace, jenže pocity, které ji provázejí, zrovna příjemné nejsou. Pokud nejdete na „velkou“ několik dnů, můžete se cítit nafouklí, bolí vás břicho. To ani nemluvíme o obavě, že odjíždíte na výlet s myšlenkou, co když vás to potká zrovna při „výšlapu“ na Sněžku. Čím více na to myslíte, tím se problém zhoršuje. Jedná se o začarovaný kruh. Oddalování vyprázdnění má svou cenu. Může se pak stát, že když už na něj konečně dojde, návštěva toalety skončí bolestivými hemeroidy.
Fructolax












Když to nejde, naordinujete si pomoc z ovoce


Míváte-li tyto potíže, tak byste si s sebou na cesty měli sbalit prostředek proti zácpě. Vhodnou volbou mohou být tablety Fructolax Ovoce&Vláknina, které obsahují výtažky z ovoce a vlákninu. Fructolax pomáhá zprůchodnit střeva a přispívá k pravidelnému vyprazdňování. Tablety jsou účinné, ale zároveň působí jemně, jelikož nedráždí střevní stěnu, ale pouze povzbuzují funkci střev.

FructolaxV tabletách je sušený výtažek ze speciální odrůdy reveně lékařské, která zlepšuje funkci střev a přispívá k pravidelnému vyprazdňování. Fíky a výtažek z tamarindu indického jsou dalším osvědčeným prostředkem tradičně užívaným při zácpě. Přípravek je tak zcela přírodní a nemá žádné vedlejší nežádoucí účinky. Balení tablet Fructolax Ovoce&Vláknina obsahuje 15, nebo 30 tobolek a snadno se vám vejde do zavazadla.

Zácpa jen na silnicích


Ať se vydáte v létě kamkoliv, je vždy lepší dojet v pořádku a bez zdržení. Když sedáte za volant a hledáte nejrychlejší cestu do cíle, také se snažíte se vyhnout všem zácpám a uzavírkám na trase, takže podobně přistupujte i ke svému zažívání. Máte-li tendence se „ucpávat“, mějte u sebe pomoc. Navíc je vždy lepší mít přípravek s sebou a nepotřebovat jej, než aby vám pak scházel, když by se hodil.
 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !