Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Objevte tajemství levného cestování a staňte se v něm profíkem

17. 07. 2023 | Praktické rady
-Komerční sdělení-

Cestování je záliba, kterou si ráda dopřává nejedna z nás. Má však punc něčeho drahého a exkluzivního. Jistě, all inclusive v pětihvězdičkovém hotelu něco stojí. Jenže cestování může vypadat také úplně jinak a navíc poskytovat mnohem hlubší zážitky. Začněme třeba tím, jak se na dovolenou dopravíte. Letecky a levně.

Jak nakupujete letenky?


Že slova letecky a levně vedle sebe být nemohou? Tak to chyba lávky! Levné letenky nejsou žádným mýtem a díky tomuto článku zjistíte, jak k nim přijít. Začněme ale u toho, jak to dělá většina z nás. Málokdo totiž kupuje letenky. Zaplatíme si kompletní zájezd, jehož součástí je i doprava. Jaké letenky, kde a za kolik sehnat necháváme na cestovní kanceláři. Správně tušíte, že to nemusí být ten nejrozumnější nápad. Nejekonomičtější tedy určitě ne.

Pokud se totiž takový zájemce o let do určité destinace trochu posnaží, může se dostat k cenám daleko nižším, než je obvyklé. Když ale chcete přepravit 50 lidí najednou, jak to dělají cestovky, nezbývá vám než přijmout běžnou cenu a doufat v množstevní slevu. Takovému množství cestujících nějaká superlevná možnost pro jednotlivce či dvojici prostě stačit nemůže.
Objevte tajemství levného cestování a staňte se v něm profíkem

Vyhledávače a srovnávače


Takže už víme, kudy cesta nevede, a pojďme se naopak podívat, jak se k levným letenkám dostaneme. Většina obchodních příležitostí se dnes nachází v nekonečném online světě a ani letenky nejsou výjimkou. Rozhodně vás ale nebudeme hnát do spárů běžných internetových vyhledávačů. Pravda, pokud do vyhledávacího řádku zadáte heslo letenky Amsterdam, dostanete takovou spoustu výsledků, že se vám zatočí hlava. Vy ale určitě nepotřebujete kvantitu, ale naopak kvalitu. Informativní články a kdovíjaké nabídky jsou vám v tuto chvíli k ničemu. Vy přece hledáte tu jednu jedinou stránku, kde vám prodají ty nejlevnější letenky. A na tu bývají vyhledávače krátké.

Zapomeňte tedy na vyhledávání a začněte srovnávat. Jinými slovy: Použijte srovnávače letenek. Že jste o ničem podobném ještě neslyšeli? Tak to pojďme napravit.

Schopnosti srovnávačů


Pokud jste nikdy o srovnávačích letenek neslyšeli, pravděpodobně z nich budete nadšeni. Jedná se o běžně vypadající internetové stránky, jejichž kouzlo tkví v tom, že jsou propojeny s databázemi leteckých společností. Vy tak do jednoduchého formuláře zadáte termín odletu, místo odletu a kam hodláte letět. Po potvrzení vaší volby se ani nestihnete nadechnout a už máte před sebou kompletní nabídku letenek. Během zlomku vteřiny totiž systém ve srovnávači vyhledá všechna dostupná spojení. Na vás už je tak pouze vybrat to nejvýhodnější nebo prostě takové, které vám nejvíce vyhovuje.

Zobrazením výhodné ceny ale schopnosti srovnávačů ani zdaleka nekončí. Asi je vám jasné, že si tu letenky můžete také rovnou zakoupit. Tím tak trochu suplují e-shopy s letenkami. Také vám je ale jistě jasné, že takových srovnávačů bude více. Jako v každém odvětví služeb i mezi srovnávači letenek najdete kvalitní i ty méně kvalitní.

Kvalitu přitom poznáte poměrně snadno. V první řadě jde o to, jak snadno se vám s takovým srovnávačem pracuje. Co čekat od služby, kterou její provozovatel ani neodladil, aby mu neodlákávala zákazníky, že? A rozhodně nejde jen o snadnou práci v počítači. Skoro ke všemu dnes používáme chytrý telefon a nákup letenek není výjimkou. Dobrý srovnávač musí vypadat a fungovat přívětivě i na malé obrazovce. Nebo dokonce může být dostupný i ve formě aplikace pro chytré telefony, jako to umí třeba eSky.cz.

Druhým a možná nejdůležitějším faktorem určujícím kvalitu srovnávače letenek je fakt, zda pracuje s nabídkou skutečně všech leteckých společností. Jak jinak byste si mohli být jistí, že jste nakoupili skutečně ty nejvýhodnější letenky? Provozovatel srovnávače se s tímto faktem rád pochlubí. I toto tedy zjistíte poměrně snadno.

Ty nejkvalitnější srovnávače pak nabízejí i služby, o kterých se vám možná ani nesnilo. Nákup na splátky ani odložená platba nemusí být problém. Když už ale někam letíte, pravděpodobně se tam budete chtít i ubytovat. Některé srovnávače, jako například eSky.cz, s tím počítají a vedle letenek vám umožní i objednat si pokoj v hotelu či penzionu přesně podle vašich požadavků. Možnost využití recenzí dříve ubytovaných je samozřejmostí. Kompletní dovolenou či poznávací zájezd tak můžete vyřešit z pohodlí domova a na jedné jediné internetové adrese.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !