8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pepek námořník i Krakonoš: děti čeká v neděli 11. června Pohádková cesta lesem

9. 06. 2023 | Vaše tipy
Vezměte děti na výlet do pohádky! V neděli 11. června 2023 se  v Resortu Valachy Velké Karlovice chystá oblíbená tradiční akce pro celou rodinu - Pohádková cesta lesem.

Děti se při procházce potkají s oblíbenými pohádkovými a filmovými postavami a budou s nimi plnit různé úkoly. S Pepkem námořníkem budou vázat námořnické uzly, s pračlověkem zdobit malbami jeskyni, s Krakonošem poznávat stromy, stavět lodičky s Vaianou nebo lovit rybičky a zaplétat pentličky s Vodníkem. Dorazí i Harry Potter, loupežníci, kouzelníci nebo hodní čerti.

Pohádková cesta lesemV cíli budou připraveny i hry se žabákem, herní zóna, stánek s deskovými hrami nebo ruličkové překvapení, k vidění budou živá zvířátka a doprovodný program zpestří bubenická show v podání dětí ze ZUŠ ze sousední obce Karolinka.

Na pohádkovou trasu je možné se vydat kdykoli od 9:30 do 12:00. Akce se koná za každého počasí a vstupné je dobrovolné.

Kdo by si chtěl rodinný den prodloužit o další zábavu, může vyzkoušet naučné stezky Resortu Valachy – nedalekou Stezku valašských strašidel, Stezku portáše Maliny a oblíbenou Kulíškovu naučnou stezka, kde je možné procházku zakončit na velkém dětském hřišti nebo koupáním v termálních bazénech.

Pohádková cesta lesem





















Hned za dva týdny nato se chystá další akce, kterou si užijí i rodiče s dětmi: oblíbený triatlonový závod Valachy man, jenž se letos nově uskuteční u nedaleké vodní nádrže Bystřička, a to v poslední víkend před prázdninami 24. a 25. června 2023. Část programu v neděli 25. června je věnována dětem, které si na Dětském Valachy manovi zazávodí na různě dlouhých trasách v šesti věkových kategoriích. Rodiče se pak mohou po oba dny zapojit do závodů pro dospělé na třech trasách, a to i ve štafetě.


Zdroj, foto: Valachy tour



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !