Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polepšovna mazlíčků - Ernie

3. 10. 2009 | Televizní tipy

V dalším dílu unikátního časosběrného pořadu televize Nova Polepšovna mazlíčků poznáme irského pšeničného teriéra Ernieho, nejen zlobí doma, ale venku je navíc vyhlášeným výtržníkem. Najde odbornice na problémové chování psů a koček MVDr. Hana Žertová způsob, jak napravit jeho zlozvyky a docílit, aby si společné soužití šťastně užívali majitelé i jejich pes?


Irský pšeničný teriér Ernie žije s mladším párem a dvěma kočkami v panelákovém bytě v Berouně. Velice aktivní pes, kterému je teprve půldruhého roku, tráví většinu dne sám doma, pohodlní majitelé si životním stylem s pracovitým a velmi živým zvířetem příliš nesedí.

Doma se Ernie pravidelně pomočuje, venku napadá ostatní psy a pere se s nimi, běžné procházky po sídlišti se mění v malé drama. Ovládají majitelé svého miláčka opravdu tak, jak se domnívají? Dokáží změnit svůj pohodlný životní styl a dát mu vše, co potřebuje? Jak vyřeší odbornice na problémové chování zvířat MVDr. Hana Žertová tento problém?

Její rady, postup i výsledky Ernieho převýchovy uvidíme v pátém dílu ojedinělého pořadu pro milovníky zvířat Polepšovna mazlíčků, který vysílá televize Nova v sobotu 3. října 2009 od 17.15 hodin. 


Zdroj: NOVA

Mangovka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je to fajn pomáhat páníčkůmi jejich pejskům!!!!!!!!
Obrázek uživatelky
profil
je to dobrý pořad a věřím,že spousta lidema jejich mazlíčkům p.doktorka pomohla a pomůže.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles