Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci v týdnu od 14. 11. 2022

14. 11. 2022 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou však i takové, kdy není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu.

Nejlepší případy tohoto týdne:


Noční přepadení

Delta 102 má noční službu. Dispečer je odvolá k nahlášenému hluku v uzavřeném obchodě. Oznamovatelka hlásí, že vidí v obchodě baterku a slyší hluk. Hlídka tedy jede na průzkum. Oznamovatelka stojí před obchodem a říká, že prý viděla, jako by muž uvnitř strkal něco do kapes. Policisté se diví, že nebyl spuštěn alarm. Dveře obchodu jsou vypáčené. Proto mají policisté za to, že to bude čerstvá událost. Je přivolána výjezdová služba s kriminalistickou službou. Policisté vniknou dovnitř. V zadní části obchodu vidí světlo a slyší hluk.

Policie v akci v týdnu od 14.11. 2022Se zbraní v pohotovostní poloze se vydávají na průzkum. V jedné z místností najdou muže, který ohrožuje ženu. Je zpacifikován. Vysvětluje, že si přišel pro věci, protože mu nebylo zaplaceno. Nachází se tam i paní, která křičí, že je bodnutá nožem, je tedy nutno okamžitě volat RZS. Muž vysvětluje, že mu firma dluží dva platy a paní se do toho jen nachomýtla. Prý jí nechtěl ublížit, jen se bránil a lekl. Násilník je odveden spooutaný do auta, paní ošetřena na místě a převezena do nemocnice. Muž je podezřelý z těžkého ublížení na zdraví, ale to může být i překvalifikováno.

Lesní muž

Delta 105 dostane informaci, že se má vydat na adresu Za Knotkem. Prý se tam oznamovatelku někdo pokusil přepadnout. Naštěstí bez zranění. Na místě na ně čeká paní Salačová. Vysvětluje, že na ni z křoví vyskočil muž, asi ji chtěl okrást o koloběžku. Snaží se předat popis násilníka, ale jak byla ve stresu, moc si toho nepamatuje. Je v šoku. Spolu s oznamovatelkou se policisté vydávají na průzkum okolí. Při průzkumu se vrací na místo, kde došlo k útoku. Zpovídají kolemjdoucí a jeden z nich je nasměruje do lesa, na cestu.

Tam na hlídku čeká překvapení. Na místě najdou muže, který si prstem podřezává hrdlo a nemluví. Tedy zřejmě místní podivín. Těžko se s ním komunikuje, je ale třeba jej zkontrolovat. V batohu má muž hlavu figuríny a pití. Muž je odveden k vozu. Je třeba s ním jednat se zvýšenou opatrností a dodržovat odstup. Muž se paní lekl, ona tvrdí, že se vyděsila kvůli němu. Muž není schopen pochopit, že koloběžka není jeho. Muž je odvezen a zadržen. Je zralý na péči odborníků z psychiatrické léčebny.
 

Na televizních obrazovkách se 14. 11. 2022 v 16.50 objeví další premiérové díly Policie v akci. Sledujte příběhy plné policejních zásahů i napětí. Každý všední den. Na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !