Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.06. 2024
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přijeďte do Luhačovic!

17. 08. 2012 | Vaše tipy

Milé čtenářky, milí čtenáři, vášniví cestovatelé, ráda bych vás tohle léto pozvala k nám do Luhačovic. Vlastně k nám nemusíte jet nutně jen v létě. Udělejte si výlet třeba i na podzim. Já si totiž troufám říct, že Luhačovice jsou krásné celý rok.

Přijet se dá autem i autobusem. Záleží jen na vás. Zaparkovat lze nedaleko centra a to za slušnou cenu. Takže pokud chcete vzít i babičku s dědečkem či zvířátko, nebojte se, žádná túra to nebude.

Nevím, jestli se vám někdy poštěstilo k nám zavítat a projít se po slavné kolonádě, pokud ano, jistě mi dáte za pravdu, že jste si zamilovali tu lázeňskou atmosféru.

Přijeďte do LuhačovicSpousta lidí, staří, mladí, i ti úplně nejmenší, všichni vyparádění, pomalé procházky ve dvou či s dětmi. Dámy, krásně namalované i oblečené, si to užívají, děti lízají zmrzlinu všech druhů a všichni fotí a dokumentují naše nádherné město. Věřte mi nebo ne, nic nám tu nechybí. Tolik roztomilých obchůdků, co u nás máme, by nám mohli leckteří jen závidět. A přitom všem je tady takový klid. A co je důležité, je tu nádherná příroda.

Léto, pokud není opravdu nesnesitelné horko, je pro návštěvu asi nejlepší. Celé město tak nějak žije a užívá si teplého počasí. I já, přestože nejsem pouhý návštěvník, avšak dlouholetý obyvatel, se chodím na kolonádu podívat a pozoruji, že Luhačovice jsou stále atraktivní a to nejen pro našince, ale i pro cizince. A to je dobře. V létě též vzkvétají hotely a domečky. Jsem ráda, že stojí za to do nich investovat, neboť dělají naše město krásnější.

A na závěr – už jste zkusili naše oplatky? Byla by ostuda navštívit nás a neochutnat je. Opravdu, tady se žádné omluvy neakceptují, protože když jedete do Luhačovic, jedete si zároveň i pro oplatky. Takové je pravidlo. Tak jej, prosím, neporušte.


Jitka46 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Přijeďte do Luhačovic!:

Přijeďte do Luhačovic!
Přijeďte do Luhačovic!
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Ani fotky, ani informace o lázních, nádherných lázeňských domech, pramenech, kultuře..., přehradě. Mám pocit, že tam spíš nebydlíte. Škoda, Luhačky by si zasloužily lepší článek.
Obrázek uživatelky
profil
jezdíme máme to blízko,jen to parkování je trochu problém
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles